calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“JA SVAKOM MUŠKARCU KAŽEM DA SAM TRANS I SVI HOĆE DA BUDU SA MNOM!” Kiki Star o NEPRIJATNIM SITUACIJAMA zbog svoje transrodnosti INFLUENSER ULAZI U RIJALITI? Žena u suzama, djeca jecaju ŽIVOT NADE TOPČAGIĆ OBILJEŽILE TRAGEDIJE! Pjevačici sestra preminula u izbjeglištvu, brat joj ubijen, a sin joj imao nesreću, mještani rodnog sela sve otkrili! Iran slavio u finalu nakon preokreta: Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci osvojila paraolimpijsko srebro KOMŠIJE BORE ĐORĐEVIĆA OTKRILE DETALJE KOJE KIDAJU DUŠU! Evo po čemu će ga pamtiti: “Gledali smo ga….” POŠTO SVI PIŠETE DA MASTER ŠEF ELMEDIN KUHA, EVO JEDAN SPECIJALITET! Dok ga nisu iznervirale (PREMIJERA) “MILJANA KULIĆ JE TREBALO DA POBIJEDI, a ne Anita! Ona je lijepa, ali Miksi je KRALJICA!” Kristijan žestoko o pobjednici Sin Marije Šerifović promijenio porodične odnose: Sad važe druga pravila “ZORICA BRUNCLIK JE LAGALA!?” Joca Stefanović UDARIO na stariju koleginicu: “Spavao sam kod njih u kući i bio sam sa njenom kćerkom, NIKADA neću prići Zorici Brunclik!?” Mlada reprezentacija BiH nemoćna na Grbavici, Austrija kući nosi sva tri boda Ponovo se treslo u Crnoj Gori! Epicentar je bio sjeverozapadno od Nikšića Zato ga volimo! Simbolika Šabanovih galebova donosi posebnu priču HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 07. SEPTEMBAR! Ekskluzivno– NE PROPUSTITE! “Sada i ovdje” i “Pretres” Ana Radulović: ŠTA SAM REKLA ZA DEJANOVU PROMJENU VJERE I DALJE MISLIM! Sami su krivi što se ponižavaju u RIJALITIJU Nije ni ušao u novi rijaliti, a već šok: Sha se oglasio u nevjerici “To se RAZVLAČI! Ima mnogo BOLESNIH DETALJA!” Uki Q o SESTRI koja je doživjela NASILJE (VIDEO)

“Želim da budem SRETAN, ali i dalje sam JAKO TUŽAN!” Na današnji dan je ROĐEN Šaban Šaulić, a ovo su RIJEČI NJEGOVE DJECE koje KIDAJU DUŠU (FOTO)

Objavio: RHT
06/09/2024 3:40 PM

Na današnji dan je rođen Šaban Šaulić

Foto: Antonio Ahel

Šaban Šaulić tragično je nastradao prije pet godina vraćajući se sa nastupa. Do saobraćajne nesreće došlo je u Njemačkoj. Muzičar je preminuo u bolnici u koju je prevezen odmah poslije udesa.

Kralj narodne muzike na današnji dan, 6. septembra 2024., bi proslavio 73 godine.

Brojni poznati su se prisjetili legendarnog Šaulića pa su se oglasili na mrežama.

Naravno, najemotivnije su poruke njegove djece Ilde i Mihajla.

Na današnji dan je rođen Šaban Šaulić

Pjevačica Ilda Šaulić koja je krenula očevim stopama pre mnogo godina, podijelila je na mrežama fotografiju sa Šabanom.

“Kao i svakog 6. septembra, u našim srcima je ljubav i sreća što smo te imali. Što si ti naš voljeni tata”, napisala je Ilda.

Foto Printscreen Instagram ildasaulic

Sa druge strane, Šaulićev sin Mihajlo je također bio emotivan.

“Danas želim da budem srećan, ali sam i dalje jako tužan. Nedostaješ mi…06.09”, napisao je Mihajlo kome je Šaban i posvetio pjesmu.

Foto Printscreen Instagram saulicmihajlo

Podsjetimo, Šaulić je iza sebe ostavio djecu, unuke i suprugu Gordanu.

Izgrađen spomenik

U čast pjevača izgrađen je spomenik u njegovom rodnom Šapcu. Na otkrivanju bronzane statue Šabana Šaulića sa mikrofonom, prisustvovali su članovi njegove porodice. Spomenik je otkriven na današnji dan pre tačno dvije godine.

U Šapcu su do sada postavljane biste narodnim herojima, istaknutim književnicima. Kao i političarima i osnivačima ustanova kulture.

Inače, Šabanova sestra Sarajka Šaulić Cakić preminula je nedavno.

Posljednja dva mjeseca je sve krenulo da ide na dole. Bila je bolesna, onda je počela i demencija… Patila je mnogo za Šabanom. Posljednjih sedam dana bila je u bolnici, a jutros su nam javili da je preminula“, izjavio je za medije Šabanov brat, također pjevač Hasan Dudić.

Čitajte i Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi

Ava Karabatić veoma je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje mnoge trenutke iz privatnog života. Nije rijetkost ni to da javno govori o svojim roditeljima. A njene riječi uvijek su pune ljubavi i zahvalnosti prema njima.

Bilo je mnogo teorija

Tako je i ovoga puta objavila nekoliko fotografija s majkom Sanjom koja je nakon razvoda godinama zazirala od svjetala reflektora.

Ono što je sve posebno dirnulo jesu riječi koje je starleta i pjevačica napisala uz zajedničke fotografije s majkom.

‘Hvala mojoj majci što je uvijek bila uz mene, kroz sve uspone i padove, sa svojom beskonačnom ljubavlju i podrškom. Toliko trenutaka smo zajedno prošli, toliko riječi utjehe i osmijeha. Hvala ti što si moj oslonac, moj uzor i najbolji prijatelj.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS