calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze

MUŠKARCI SE US**U KAD STANU ISPRED MENE: Prelepa pevačica otkrila svoja iskustva s frajerima – samo je VATERPOLISTA bio po njenom UKUSU!

Objavio: RHT
15/11/2022 11:41 AM

Ja mogu samo o promašajima da pričam.

Milica Pavlović od početka svoje karijere nikako da uplovi u ozbiljnu vezu, a prema njenim rečima muškarci imaju strah od nje.

Foto: Instagram/Printscreen

Hmm.. Ajde, čekaćemo da se pojavi neko, pa ćemo pričati na tu temu. Napravićemo neku audiciju gde ćemo da stavimo frajere, pa ćeš sam videti kako se oni us**u ispred mene“, rekla je pevačica.

Sve ljubavi Milice Pavlović, kako tvrdi pevačica, bile su promašaji.

Ja mogu samo o promašajima da pričam. Ništa pametno. Da ima nešto pametno, taj bi bio sa mnom. Svi muškarci koji mi se udvaraju teški su promašaj! A i moji bivši su svi bili neki promašaji. Svi su oni dobri momci i piju sad viski“, dodala je ona.

Pevačica je oduvek svoj ljubavni život čuvala daleko od očiju javnosti, pa niko ne zna sve ljubavi Milice Pavlović, jedino je vezu sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem i sama potvrdila.

Ja sam bila sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je „Paparaco lov“. Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču“, rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku:

Nikolas je dobar dečko, vaspitan dečko. I tačno se vidi po majci da je takav. Upoznala sam je. Bila je to jedna lepa priča“, rekla je ona za Svet, pa otkrila razlog raskida.

Nismo mi raskinuli zato što je on mene nije voleo ili ja njega, već zato što je on na drugom kontinentu. Čuli smo se kad mi je preminula baka“, ispričala je Pavlovićeva.

(hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS