calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

MUŠKARCI POSTAJU GEJ DA BI DOBILI POSAO? “Imaju porodice, djecu, mi žene smo postale jako grube!” Vesna Rivas šokirala izjavom

Objavio: RHT
15/11/2023 3:50 PM

U ekskluzivnoj emisiji “Vatreno krštenje”, koja se emituje svake subote u 18 časova na televiziji HYPE, naše voditeljice i novinarke, autorke emisije, Miljana i Nevena Arsić su ugostile astro tumača, pjevačicu i bivšu rijaliti učesnicu, Vesnu Rivas.

Vesna je u emisiji komentarisala ko su njeni klijenti, a potom šokirala izjavom da mnogi muškarci postaju dio gej ili LGBT populacije da bi, kako ona kaže, dobili posao, a već imaju porodice i djecu iza sebe.

– Mi smo postale jako grube, gledam koliko ima, muškaraca, koji su sa 30, 40 godina, da bi dobili posao i tako dalje, ušli u LGBT populaciju – rekla je Vesna i dodala:

– Mnogi biseksi i žene i muškarci i homo, se žene i ulaze u brakove, formiraju porodice i dobiju jedno, dvoje i troje djece, znam, imam različitih komintenata, imam jako jako puno komintenata iz svijeta biseksa i homo muškaraca, jako malo mi lezbejke dolaze – rekla je Vesna u “Vatrenom krštenju”.

Emisiju “Vatreno krštenje” možete gledati svake subote u 18 časova na televiziji HYPE, dok u isto vrijeme na youtube kanalu Hype tv Vam je omogućeno uživo gledanje emisije tokom koje možete i javno učestvovati i komentarisati naše goste i teme u emisiji. Ukoliko, ipak, propustite “Vatreno krštenje” subotom u 18 časova, reprizni termini Vas očekuju već u ponedjeljak u 13 časova i četvrtak u 22 časa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS