calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

Ovo je muškarac koji je pucao na dvojicu policajaca u Loznici: Jednog ubio, drugog ranio

Objavio: RHT
18/07/2024 9:15 AM

Muškarac pucao na dvojicu policajaca u Loznici

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gdje je Krsmanović podlegao povredama, kazao je Dačić

Policija na licu mjesta. Telegraf

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je sinoć u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen. Na licu mjesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane institucija Kosova na ime Hajziri Artan (33) i njemačka lična karta.

 Zaustavili mercedes

– Sinoć oko 00.55 sati u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dvije osobe.

Hajziri Artan pucao na policajce. MUP Srbije

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi. A policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobjegao. Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gdje je Krsmanović podlegao povredama.

Muškarac pucao na dvojicu policajaca u Loznici

Na licu mjesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane institucija Kosova na ime Hajziri Artan (33) i njemačka lična karta. Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem. Na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri.

Uviđaj u toku

Uviđaj od strane Višeg javnog tužioca iz Šapca i pripadnika policije je u toku. Porodici ubijenog policajca upućujem najdublje saučešće u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime – rekao je Dačić.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS