calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) OVO JE MEMU NAJVIŠE ZABOLJELO? Elmedin oštro proziva, a snimak koji sad puštamo otkriva najveću tajnu! Je li ovo najpodlija mobilna aplikacija ikada “REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE DA LI STE ZNALI? Značenja boja olimpijskih krugova i njihova simbolika Otvaranje Olimpijskih igara: Cerić i Pezer ponosno iznijeli zastave BiH “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznijela šokantne detalje “STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu

Užas u Srbiji: Muškarac polio ženu alkoholom, pa zapalio

Objavio: RHT
26/07/2024 4:30 PM

Muškarac polio ženu alkoholom, pa zapalio

Žena je zadobila opkotine po cijelom tijelu. Muškarac zapalio ženu u Kruševcu IZVOR: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ/SHUTTERSTOCK

Više javno tužilaštvo u Kruševcu odredilo je zadržavanje S.D. (53) iz Kruševca zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je u svom stanu u Kruševcu, nakon svađe sa suprugom M.B. (46) kada ga je ona poprskala sprejom za muhe, uzeo alkohol i polio je po tijelu, i potom zapalio upaljačem, nanijevši joj pritom teške tjelesne povrede.

Muškarac polio ženu alkoholom, pa zapalio

Zbog težine povreda nesrećna žena prebačena je u nišku bolnicu. A osumnjičeni za porodično nasilje je zadobio opekotine po grudima i rukama.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Velika pljačka u Sarajevu: Iz vozila “Metropolisa” ukradena znatna količina novca

Velika pljačka u Sarajevu

Kako “Avaz” saznaje, ukraden je novac u vlasništvu ugostiteljskog objekta “Metropolis” prilikom sakupljanja dnevnog pazara.

Pljačka se dogodila ispred “Metropolisa” koji se nalazi kod sarajevske Katedrale.

Istražiteljima je prijavljeno da je osoba, koja je obilazila objekte i sakupljala dnevne pazare, u jednom momentu ostavila nezaključano vozilo ispred spomenutog objekta u općini Stari Grad.

Ponovo je ušao u objekt da još nešto uzme, a kada se vratio, novca više nije bilo.

Utvrđuje se je li neko pratio vozilo koje je sakupljalo dnevni pazar iz ugostiteljskih objekata “Metropolisa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS