calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

MUP DOŠAO DO NOVIH INFORMACIJA O NESTANKU MALE DANKE! Roditelji djevojčice ponovo u policiji!

Objavio: RHT
28/03/2024 1:40 PM

MUP DOŠAO DO NOVIH INFORMACIJA

Djevojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak, u 13.45 sati, u naselju Banjsko Polje, a kako saznajemo sa lica mjesta, policija i dalje blokira prilaz kući i području gdje je posljednji put viđena.

MUP DOŠAO DO NOVIH INFORMACIJA / Foto: Face-printscreen
MUP DOŠAO DO NOVIH INFORMACIJA / Foto: Face-printscreen

Kako nezvanično saznajemo, u planu je da se potpuno raščisti prilaz uz pomoć velikih mašina. Zbog toga je stigao i bager.

Vozila teške mehanizacije trenutno se nalaze na terenu, iako je broj pripadnika policije sada znatno manji. Kako se nezvanično priča, u policiji su došli do novih informacija, o čemu će se uskoro znati više.

Ipak MUP Republike Srbije apeluje da se strogo vodi računa o izveštavanju, kako se ne bi ugrozila istraga i rad angažovanih osoba.

– Istraga je obustavljena zato što je policija došla do novih saznanja. Trenutno se ne može reći o čemu se radi, a čim bude moguće, oglasiće se Ministarstvo unutrašnjih poslova – kaže izvor sa lica mjesta.

Roditelji nestale Danke, kako saznajemo, nalaze se ponovo u prostorijama policijske stanice. Međutim, još nema informacija da li to ima veze sa situacijom na terenu, gdje se trenutno pretražuje zemljište.

Na lice mjesta stigli su upravo i vatrogasci spasioci sa prikolicom.

Očekuje se saopšenje MUP-a o novim detaljima…

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS