calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda Je li ovo poruka za Bena: Dženifer Lopez u “osvetničkoj haljini” koja diže temperaturu “TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku s Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to” Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”? Platforma nudi LIJEČENJE za korisnike koji pretražuju taj rijaliti (FOTO) PROMIJENILA SPOL, SPREMNA DA SVIMA POMUTI PAMET: “Nisam slatka kao što izgledam” Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji? ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE! Miona UKRALA ODJEĆU pred ULAZAK u rijaliti: “Prevareni smo”, SKANDAL ANELI U SUZAMA ZBOG JANJUŠA! Spomenula i Noru! Skandalozno priznanje! KRENULA NA PLIVANJE I NIJE SE VRATILA Pronađeno tijelo tokom potrage za ženom poznatog sportiste ŠOK NAD ŠOKOVIMA! ANELIN BIVŠI U ZAGRLJAJU VODITELJICE RIJALITIJA! Isplivala njihova INTIMNA fotografija ČLAN PRODUKCIJE BAHAT PREMA MILJANI? Isplivao video VAN KAMERA! Evo šta se dešavalo dok su Marija i Siniša u POLICIJI

“MUČKI SU GA TUKLI OPERISANOG OD KARCINOMA” Marija Kulić u POLICIJSKOJ STANICI: “Ležao je nepomično na podu”

Objavio: RHT
08/09/2024 10:00 AM

“MUČKI SU GA TUKLI OPERISANOG OD KARCINOMA” Marija Kulić u POLICIJSKOJ STANICI: “Ležao je nepomično na podu”

Marija Kulić se oglasila nakon skandalozne izjave da je porodicu Kulić napalo obezbjeđenje sa televizije Pink u Šimanovcima. Navela je da su “ubili” Sinišu i tukli ga dok su “prijetili pištoljima”.

Mučki su ga tukli

Mučki su ga tukli
Foto:Hypetv/ATA images/ilustracija

Marija se sada oglasila te najavila da će objaviti dokaze i izvještaje iz policije i bolnice:

Mučki su ga tukli
Foto:instagram/marijakulic_mtaz

Pogledajte i video:

Sutra objavljujem izvještaj hirurga iz zemunske bolnice i izvještaj iz policijske uprave u Pećincima. Obavjestiću do sitnice sta se desilo i čije obezbjeđenje bez razloga mučki tuče čovjeka za kog znaju da je operisan od karcinoma. I reći šta su uperili u njega dok je ležao nepomično na podu”., napisala je Marija i dodala:

Foto:instagram/marijakulic_mtaz

Čije je obezbjeđenje u crnim košuljama na Pinkovom imanju u Šimanovcima?”., pitala je.

Pročitajte i: “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživjela stravičan napad obezbjeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili pištolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO)

Naime, Marija Kulić, majka Miljane Kulić, jedne od najpopopularnijih rijaliti učesnica na našim prostorima, objavila je stori sa veoma uznemirujućim sadržajem. Prenosimo ga u cijelosti:

Foto: Printscreen/instagram/marijakulic_mtaz

– Stigli smo u Šimanovce, otvorili su rampu da uđemo, rekli nam da odemo u apartman broj 6. Napravili smo krug da nađemo broj i na naš auto je naletjelo obezbjeđenje njihovo. Mene odvukli i Miljanu, a mog muža desetorica pretukli i vadili pištolj na nas. Hitna je došla i policija, a moj muž pljuje krv. Ne diše, ubili su ga – napisala je Marija Kulić u svom postu!

Raznorazne kontraverze već su počele da se pojavljuju, a rijaliti nije ni počeo.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS