calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA DUŽAN KAMATARIMA! Ovo je krio od početka! 30. SFF – Oskarovac Kord Džeferson: Volim Sarajevo, imam puno bliskih prijatelja iz BiH “MOJE DIJETE ĆE UMRETI!” Žena gorštaka Daneta sa Golije MOLI ZA POMOĆ I ŽIVOT: “Neće da ga vode na operaciju” Maja poduzela hitne mjere zbog Filipovog odnosa sa Aneli: “Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima pobjegla iz Gornje Višnjice!? Jana i Elmedin se spremaju da prave bebu! NAMAZALI SE ULJEM I … (VIDEO) Bosna i Hercegovina na udaru nevremena: Pratite kretanje olujnih oblaka 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL Evropska premijera filma OBITELJSKA TERAPIJA ŠOKANTAN PREOKRET! Stanija uhvaćena sa Asminom nakon špekulacija o raskidu (FOTO) Danis Tanović: Ako se nešto ne promijeni, to bi moglo biti to što se tiče mene i bosanskog filma ONI SU VRATILI OSMIJEH SAMIRU: “Danas je već malo bolje, juče je bilo dosta konfuzije” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremna za švaleraciju?! Fatima bježi u Zenicu da se vidi sa švalerom!(VIDEO) STANIJA OSTAVILA ASMINA?! Isplivao ŠOKANTAN dokaz Christofu Papouseku Počasno Srce Sarajeva 30. SFF-a: “I ja imam srce za Sarajevo” KONAČNO OTKRIVENA ISTINA Evo da li je Anitin i Matorin brak bio lažan! Oglasila se policija o pronalasku tijela prilikom gašenja požara na Trebeviću POTRESNA ISPOVIJEST ŽENE GORŠTAKA SA GOLIJE Muž i svekrva su me TROVALI i uništili 80% crijeva! Uzeli su mi bolesnog sina!

MRAČNI HOROSKOP OTKRIVA: Tri znaka koji će biti slomljeni od tuge sve do decembra!

Objavio: RHT
12/11/2021 8:00 AM

Melanholija će biti jedina emocija s kojom će se boriti.

Foto:Printscreen

Prošao je krug retrogradnog Jupitera u oktobru. Planeta se vratila u svoj ustaljeni ritam, ali je ostavio posledice na neke znakove, koji će imati borbe unutrašnje sve do decembra.

BIK

Jedna od mnogih vaših snaga leži u introspekciji i vašoj inicijativi za ozbiljnim radom na sebi. Budući da ste veliki profesionalac kada je reč o disciplini ‘briga o sebi’, Bik bi mogao da se oseća posebno umirujuće jašući na ovom retrogradnom talasu.

Retrogradni Jupiter služi kao podsetnik za davanje prioriteta samorefleksiji, jer se odnosi na vaš unutrašnji rast, a ne na spoljni izgled. Osmotrite svoje trenutne rituale samopomoći i zapitajte se pomažu li vam u napredovanju ili vas zadržavaju na istom mestu.

Poslednjih nekoliko nedelja možda ste se, za vas, osećali neobično emocionalno, pa ova pauza može da vam se učini kao dašak svežeg vazduha. Gledajte na svoje gubitke kao na uvertiru za ono najbolje što tek dolazi.

BLIZANCI

Retrogradni Jupiter vas poziva da pomerite sopstvene granice, a ko bi bolje mogao da prihvati taj izazov od Blizanaca!? Vaša lepršava i prilagodljiva priroda dobro dođe tokom ovog perioda, jer pruža lekcije o diverzifikaciji naših sistema verovanja i izazivanju naših trenutnih rutina.

Preispitajte stigme koje ste možda nehotice stvorili i koje vas sprečavaju da proširite svoje granice. Da li vaša mišljenja i stavovi zapravo pripadaju vama ili potiču iz vašeg okruženja?

Ovaj zaokret izaziva vašu promenljivu prirodu prisiljavajući vas da gledate u sebe, a ne u svoje spoljne odnose, kako biste otkrili ili ponovo otkrili svoju istinu.

RAK

Biti u skladu sa svojim osećanjima jedna je od vaših najboljih osobina, ali možda ćete se mučiti ukoliko se previše blisko poistovetite sa njima. Kao prirodni empat, sposobni ste da razumete emocije drugih, ali jačanje veze sa drugima podrazumevaće povezivanje sa njima sa analitičke tačke gledišta.

Upoznajte kako oni razmišljaju, konceptualiziraju i reaguju na svet oko sebe. Vaša lukava intuicija igraće snažnu ulogu tokom retrogradnog Jupitera, što može biti korisno sredstvo dok ste suočeni sa rekonstrukcijom svojih veza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS