calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

MORATE BITI PAMETNI KAO JA? UKLJUČITI MOZAK ZA OVAKVE ZADATKE! Fatima oduševljena

Objavio: RHT
27/08/2024 5:40 PM

Morate uključiti mozak

Fatima je nedavno podijelila svoje oduševljenje jednim od zadataka koji je uspjela savršeno riješiti, ističući važnost inteligencije i promišljenog pristupa. „Morate bit pametni kao ja! Uključit mozak za ovakve zadatke!“ rekla je Fatima s osmijehom na licu, ponosno pokazujući rješenje na kojem je dugo radila.

Morate uključiti mozak/Foto: Hype

Ova situacija nije prošla nezapaženo među njenim prijateljima i kolegama, koji su ostali impresionirani njenom sposobnošću da riješi problem koji je mnogima bio težak. „Fatima je stvarno posebna. Ima taj dar da sagleda stvari iz drugog ugla i nađe rješenje tamo gdje drugi odustaju“, komentarisao je jedan od njenih kolega.

Fatima je ovim zadatkom ne samo pokazala svoju pamet, već i inspirisala druge da koriste svoj intelekt i ne odustaju pred izazovima. „Svi možemo bit pametni, samo trebamo vjerovat u sebe i razmišljat van okvira,“ zaključila je motivišući druge. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i STANISLAV KROFAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI? ZADAO BRUTALAN udarac! Ovaj PRIZOR za Maju neće biti prijatan?

Nedavno je u svim medijima osvanula vijest o raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Bivši partneri, nisu se oglašavali o ovoj temi. 

– Najveći zaj*b u životu je poigrati se sa ženom koja još samo iz aviona nije pala. Pa ustala – pisalo je u objavi.

Ni Stanislav nije ostao dužan i prećutao na Majine indirektne poruke. Naime, on je, takođe, na svom Instagram profilu poslao jaku poruku. Za koju pratioci na društvenim mrežama misle da je upućena Maji.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS