calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

“MOLIM BOGA DA JE PRONAĐU!” Asminov OTAC krivi NJU za nestanak djevojčice?

Objavio: RHT
31/03/2024 1:20 PM

“Molim Boga da je PRONAĐU”

U medijima danima je glavna tema nestanak dvogodišnje Danke Ilić.

Molim Boga da je pronađu
Foto:Facebook printscreen/Mustafa Durdzic/Ivana Ilic/Instagramprintscreen/Alibaba_Alibabic “Molim Boga da je pronađu”

Danka Ilić (2) zbog čijeg nestanka je po prvi put u Srbiji aktiviran sistem Amber alert, naziva “Pronađi me”, nestala je oko 13:45 časova, prije 6 dana.

Povodom ovog slučaja mnogi se oglašavaju putem društvenih mreža i mole se za povratak djevojčice.

Istim slučajem se oglasio i otac Asmina DurdžićaMustafa Durdžić, koji je aktivan po društvenim mrežama komentarišući njegovu bivšu snajku, Aneli Ahmić.

Foto:Facebook printscreen/Mustafa Durdzic

Mogućnost ne funkcioniše. Ko je čuvao dijete taj je najviše odgovoran i zna gdje je dijete. Imam unuka približne starosti koji je dosta aktivan. Ali za 5 minuta ne bi se on udaljio dalje od 50 metara.Ujedno ovo je moj prvi komentar na ovu temu. Molim Boga da se što prije pronađe dijete a odgovornima odgovarajuće kazne.”napisao je Mustafa.

Podsjetimo, u tekućem rijalitiju, rijaliti učesnica Aneli je optužila njegovog sina Asmina za nasilje. Osim toga nedavno je Asmin pokušao da dođe do kćerke koju ima sa Aneli, a koju čuva njena sestra Sita Ahmić, ali navodno nije mogao da je vidi. Iako, kako kažu imaju podijeljeno starateljstvo.

Mustafa ne otvoreno govorio protiv Aneli zbog sukoba sa Asminom. Ali i protiv Site koja se takođe ne libi da oplete po porodici Durdžić.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS