calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

MOKA SLAVNIĆ UDARIO PO ZVEZDANOVIM FANOVIMA Nisam vas tjerao da šaljete pare, ko da je to neki novac?

Objavio: RHT
14/07/2023 10:05 AM

Nakon Zadruge nastavio se rijaliti sa fanovima i bivšim zadrugarima na društvenim mrežama.

MOKA UDARIO NA FANOVE Nisam vas ja terao da šaljete pare Zvezdanu, ko da su to neke pare?
Foto: Printscreen/Scenario/Facebook/Prinscreen/Ilustracija

Naime, mnogi fanovi razočarani su u Zvezdana Slavnića i sada mu nabijaju na nos sve poklone i novac koju su mu navodno slali, pa se tim povodom oglasio njegov otac Zoran Moka Slavnić i oštro im odbrusio!

– Ona se meni javila na početku rijalitija, predstavila se i bila mi je jako simpatična. Upoznao sam i njenog sina i muža. Htio sam da joj uzvratim na neki način što je činila sve najbolje za Zvezdana. Čak sam odjavio njenih četiri-pet prijateljica, koje su isto podržavale Zvezdana, samo zbog toga što su loše govorile o njoj, a to dosta govori o mojoj lojalnosti prema nekome ko može kćerka da mi bude – rekao je Zoran Moka Slavnić za “Hype”.

– Kojim putem je sve to krenulo u kontra-smjeru, ja to ne znam. Džentlmen sam i neću joj ništa odgovoriti zbog toga što je govorila ružno o Zvezdanu i meni. Zvezdan je dovoljno sposoban da joj odgovori sam. Sad ona govori o nekom video materijalu koji ima snimljen i nekih 280 eura koje je slala. Pa, je l’ je neko tjerao da šalje te pare? Koliko sad Zvezdan zarađuje, pa tih 280 eura je smiješno. Drastično je promenila mišljenje i sad najbolje priča o Ani Ćurčić. Ona je mene odjavila u sekundi i više nije htjela da budemo zajedno na TikTok-u, kao da bi tu svi ti gledaoci i slušaoci bili zbog nje – dodao je Slavnić.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS