calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Teška saobraćajna nesreća kod Salakovca: Dijelovi automobila rasuti po cesti, u potpunosti obustavljen saobraćaj na M-17 Ljeto još nije gotovo: Ovakva Nives ne može da potone… Aca Lukas URNISAO Severinu: Ne NAPLAĆUJEM ljubav prema publici kao ona “Vidjeli smo se PRIJE MJESEC DANA!” Miroslav Ilić uputio MOĆNE RIJEČI Bori Čorbi! Jovana Cvijanović otkrila: IVAN MARINKOVIĆ IMA PLAN, A JELENA GA ČEKA U RIJALITIJU! Sve na dlanu? “Ljekari DAJU SVE OD SEBE da se POPRAVI STANJE BUBREGA I JETRE!” Oglasio se MENADŽER BORE ČORBE! Evo u kakvom je STANJU Femicid u Novom Pazaru: Ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo, iza njih ostalo petoro djece Pobjednik Festivala narodne muzike Ilidža 2024. je Mirza Hamzić TEODORA OTVORENO: JEDVA SAM ŽIVA OSTALA! ZATVOR I RIJALITI TO JE ISTO! Sada idem da pobijedim! Ovi su proizvodi povučeni s tržišta: Ne jedite ih ZAPROŠENA Lena Čolak! Oko pjevačice ROMANTIKA I SAMI LUKSUZ! Obratila se VJERENIKU: Hvala ti što si… (VIDEO) Kruži snimak TRENUTKA PADA helikoptera OS BiH: Srušio se u Jablaničko jezero (VIDEO) SLUŠKINJE ME NOSE DO SALONA, UNAJMILI SMO JOŠ TRI! Srpska influenserka koja pliva u novcu razbjesnila javnost izjavom SVAĐA, SVE BACIO KROZ PROZOR, NASTAO HAOS! Elmedin ispunio obećanje TAKI JE KRIV ZA PREKID! Podmetnuo poruke? Nije podnosio Stanislava! Očajna situacija, svi detalji! SEVERINU ŽELE PROTJERATI IZ HRVATSKE NAKON SRAMNOG POTEZA! Komentari na društvenim mrežama su brutalni

Mogući pljuskovi širom države

Objavio: RHT
28/08/2024 9:40 AM

Mogući pljuskovi širom države

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Mogući pljuskovi širom države/Foto: avaz.ba

U jutarnjim satima lokalni pljuskovi i grmljavina su mogući ponegdje u sjevernim i istočnim područjima Bosne, a poslije podne u većem dijelu zemlje.

Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 17 do 23, na jugu do 26, a dnevna od 27 do 33, na jugu do 37 °C.

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana su mogući pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 18, a dnevna oko 29 °C.

Čitajte i STANISLAV KROFAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI? ZADAO BRUTALAN udarac! Ovaj PRIZOR za Maju neće biti prijatan?

Nedavno je u svim medijima osvanula vijest o raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Bivši partneri, nisu se oglašavali o ovoj temi. 

Korisnici društvenih mreža primijetili su da su Marinkovićeva i Krofak uklonili sve zajedničke fotografije sa svojih profila, a to je dodatno potvrdilo njihove sumnje o razilasku ovog para.

Maja je na svom Instagram profilu objavila snimak na kome se vidi kako uživa u jednom restoranu, a zatim i citat koji bi mogao biti upućen Stanislavu. (DETALJNIJE KLIKOM OVDJE)

– Najveći zaj*b u životu je poigrati se sa ženom koja još samo iz aviona nije pala. Pa ustala – pisalo je u objavi.

Ni Stanislav nije ostao dužan i prećutao na Majine indirektne poruke. Naime, on je, takođe, na svom Instagram profilu poslao jaku poruku. Za koju pratioci na društvenim mrežama misle da je upućena Maji.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS