calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš!

MMA zvijezda u usponu ostaje bez noge zbog infekcije na Tajlandu

Objavio: RHT
31/05/2023 9:07 AM

MMA zvijezda u usponu Tim Šulc (Schultz) mogao bi uskoro završiti karijeri u kavezu, nakon što su po zlu prošle pripreme na Tajlandu, gdje se inače u klubovima izmjenjuju mnogi MMA borci. Međutim, na Tajlandu higijena nije na najvišem nivou pa je zaraza stafilokokom uobičajena pojava koja se prilično zakomplikovala kod Šultza.

Tim Šulc / Foto: Instagram

“Modrice i kvrge su normalne stvari koje ostaju nakon treninga, ali nakon što smo se vratili s pješačenja, osjetio je jaku bol u cjevanici. Otišao je doktoru i mislili su da ima manji lom kosti. Međutim, idući se dan srušio kad se pokušavao dići iz kreveta pa smo ga odmah prevezli u bolnicu, a noga mu je bila ekstremno natečena. Prvi krug antibiotika nije mu pomogao, a nakon toga su u bolnici rekli da bi mu trebali amputirati nogu. Prebacili smo ga u drugu bolnicu kako bi čuli drugo mišljenje. Velike su šanse da će izgubiti nogu u lovu na svoj san”, objasnio je Metju Jang Li-Manvar (Matthew Yung Lee-Manwar) za Daily Mail.

Šulc je na svom Instagramu objavio i snimak koji najbolje opisuju šta mu se sve dogodilo, a ovim putem upozoravamo da je uznemirujućeg sadržaja.

Inače, posljednji meč odradio prije dva mjeseca i došao do četvrte profesionalne pobjede…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS