calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio ANĐELA U SUBOTU ULAZI U RIJALITI SA ZVEZDANOM? HOĆE LI SE PONOVO BRUKATI, ILI? Sve na dlanu otkrivamo Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jabuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN

Prije sahrane opljačkana kuća mladića i djevojke koji su se utopili u BiH

Objavio: RHT
03/09/2024 11:40 AM

Prije sahrane opljačkana kuća

Foto: MUP RH
Foto: MUP RH

Anamariju Dolenčić (29) iz Ivanovca i Aleksa Žnidarića (32) iz Nedelišća, koji su se utopili prije sedam dana u Ramskom jezeru u BiH zajedno su sahranili u ponedjeljak.

Prije sahrane opljačkana kuća

No, prije sahrane lopovi su opljačkali njihovu kuću.

“Istraga je u toku. Trenutno tragamo za počiniocima. Krađa je bila s 29. 8. na 30. 8.”, rečeno je 24sata.hr iz međumurske policije.

Oboje su živjeli u Nedelišću kod Čakovca.

Stradali mladić i djevojka bili su stalni gosti-posjetioci Ramskoga jezera. Njihova domaćica kod koje su odsjeli kaže da su izuzetno dobro poznavali ovaj kraj.

Tijelo stradale djevojke izvukli su prošlu nedjelju, a za izvlačenje mladića čekao se ronilački tim policije. Njegovo tijelo izvukli su dan kasnije s dubine od 19 metara i oko 70 metara od obale

STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja

Pročitajte i: STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja.

Foto: Printscreen Instagram/moj_beo_grad

Stravičan snimak pojavio se na društvenim mrežama.

Kako se navodi u objavi na Instagram stranici “Moj Beograd”, radnik ispred pekare nemilosrdno tuče ženu…

Više saznajte OVDJE.

Sarajlije bježeći od dvije Brazilke pale u ruke policiji

Pročitajte i: Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji.

Zbog pokušaja razbojništva, sudija istrage dubrovačkog Kantonalnog suda odredio je istražni zatvor u trajanju od po 30 dana trojici Sarajlija.

Istražni je zatvor određen za A. J. (31), A. Č. (31) i T. S. (31) koji su pokušali opljačkati dvije državljanke Brazila.

U jednom iznajmljenom apartmanu na području Lapada one su pružale seksualne usluge za novac.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(24 sata/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS