calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

MLADA IMA 50 GODINA A MLADOŽENJA 80: Šaban čeka dete sa 32 godine mlađom suprugom Asmirom (VIDEO)

Objavio: RHT
08/11/2022 8:34 AM

Šaban Mujić i njegova supruga Asmira, postali su glavna tema medija na Balkanu nakon što se saznalo da je Asmira u šestoj deceniji ostala u drugom stanju. To možda ne bi bilo toliko čudno, da otac deteta, Šaban, nije duboko zagazio u devetu deceniju života!

Foto: Screenshot Youtube

Par iz Cazina, grada u BiH, već neko vreme je u vezi, te su ovog novembra, rešili da je i ozvanične braku. Asmira (51) i Šaban (83) su postali tema dana u Bosni i Hercegovini, nakon što su obelodanili da čekaju prinovu sledeće godine.

Par živi od stočarstva, a kako su otkrili, pre veze i braka, Asmira je kod Šabana bila pomoćni radnik.

Na početku razgovora za medije, Šaban se našalio kako je žena već “postavila stvari na svoje mesto”.

-Mlada kaže da se već privikla i da ju mladoženja sluša, prenosi Srpskainfo.

Kako je otkrio Šaban, njegov recept za uspeh je taj što on ne štedi na sebi, voli pojesti dobro a bez teletine ne može živeti. Iz prvog braka, Šaban ima već četvoro dece. Tri sina i kćerku. Šaban otkriva kako su se upoznali on i Asmira.

– Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje dece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba sveta. Jednog lepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane ja ne mogu više sa ovim čovekom. Ja bi se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo, prenosi.

Porod se očekuje u aprilu ili maju

– Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa venčanjem, da vidimo kako će sve lepo teći i došli smo do vremena, 2022. godine smo se venčali u Cazinu u Opštini i sada smo zajedno do smrti – izjavio je Šaban i potvrdio da gospođa Asmira očekuje njegovo dete.

– Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u aprilu ili maju, ako Bog da. Meni je drago šta god da mi dragi Bog da, bilo muško ili žensko.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS