calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje! Sarajevo: Migranti se sukobili na Stupu, jedan od njih ustrijeljen iz vatrenog oružja “BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!” Goga Sekulić promijenila ploču i otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE! ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) Bivša manekenka bez šminke odbranila titulu: Jedna od najljepših Hrvatica ikada NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN ANELIN PAKLENI PLAN! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK! STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil!

MISTERIJA PRIJAVE GRUPNOG SILOVANJA DEVOJKE U NIŠU: Policija dobila oprečne iskaze, ali i našla MODRICE NEPOZNATOG POREKLA?!

Objavio: RHT
05/01/2023 7:16 AM

Niška policija dostavila je danas nadležnom Tužilaštvu izveštaj o slučaju navodnog silovanja devojke (28) iz Leskovca, koje je prijavljeno krajem decembra u tom gradu.

Foto: Pixabay/ Ninocare

Kako navodi izvor, 30. decembra oko 23 sata policiji je prijavljeno da su devojku silovale nepoznate osobe. Patrola je otišla u njen stan, ali s njom nije bilo moguće razgovarati pošto je bila pod uticajem alkohola i nije htela da sarađuje.

– Do sada je devojka policiji četiri puta dala različite izjave, koje se sve razlikuju. Najpre po mestu na kojem se silovanje dogodilo, zatim po broju osoba koje su je napale, pominjala je i stan i kafić… – kaže izvor.

Zbog toga je policija i u kafiću i u njenom stanu obavila uviđaj, tokom kojeg nisu nađeni materijalni dokazi. Obavljen je i razgovor sa mladićem koga je devojka imenovala, a on je negirao delo i pokazao poruku u kojoj mu je ona sama napisala da je silovana.

– Devojku je pregledao doktor sudske medicine i na genitalijama nisu nađene povrede. Ipak, na telu su joj uočene modrice za koje se ne zna odakle potiču – kaže izvor.

Izvor ističe da u ovom trenutku istrage nije moguće sa sigurnošću reći da li je prijava istinita ili lažna. Sada se čeka na stav Tužilaštva, koje bi trebalo da odredi dalje korake u ovom slučaju kako bi se rasvetlile sve okolnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS