calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA”

MISLE DA SU RUSI KRIVI! NAUČNICI ŠOKIRANI: Nema objašnjenja

Objavio: RHT
05/11/2022 5:00 PM

Misteriozna pojava iznad Švedske zbunio je naučnike.

Foto: Printscreen

Neki veruju da neobjašnivi fenomen ima veze s Rusima.

To nije bila obična aurora borealis, imala je čudnu plavu liniju kakva nije viđena kod pojave ovog prirodnog fenomena.

-“Nije izgledala kao aurora kakve sam viđao” – izjavio je direktor kompanije specijalizovane za aurore. Aurora s plavom trakom u pozadini snimljena je u četvrtak tokom geomagnetske oluje.

– “Ako je ovo aurora, onda izgleda jako čudno. Teško je ovo objasniti, jedan luk aurore ne bi trebalo da preseca drugi, a da ga ne poremeti. Ovo ne može da se objasniti sa stajališta fizike i sve što znamo o aurori”.

Jedno od mogućih objašnjenja ima veze s Rusima koji od prošlog meseca u Barencovom moru imaju vežbe. Ispaljuju rakete s brodova i podmornica, a plavi trag mogao je da nastane od jedne takve rakete.

Aurora tj, polarna svetlost nastaje nakon interakcije sunčevih talasa sa Zemljinim magnetskim poljem. Uglavnom je žutozelene, retko crvene boje. Aurora s plavim detaljima sada je misterija.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS