calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE?

MISICA JE SA KARIĆEM ŽIVELA KAO KRALJICA U NJEGOVOJ VILI: Renovirala kuću, a sada pukla tikva!

Objavio: RHT
21/08/2022 5:06 PM

Kao bomba odjeknula je vest da su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić raskinuli.

Foto: Zadruga video YouTube

Stefan je 10 meseci boravio u rijalitiju dok ga je Jovana čekala u njegovoj porodičnoj vili na Zvezdari gde mu žive otac Osman i maćeha Kristina. Ipak, ubrzo nakon kraja rijalitija Karić je rešio da stavi tačku na ljubavnu vezu, a evo kako je počla njihova ljubav.

Jovana je u Zadrugu 4 ušla kao zauzeta devojka, a nakon nekoliko meseci je odlučila da javno, pred kamerama, ostavi svog dečka Luku Pojužinu.

Njihova veza u Zadruzi je bila puna uspona i padova, ali su oni na kraju rijalitija izašli kao par.

Jovana i Stefan se nisu odvajali nakon rijalitija, a ona se tada preselila u Stefanovu luksuznu vilu na Zvezdari odakle se često oglašavala, a sve je izgledalo idealno.

Stefan je odlučio da uđe u Zadrugu 5, a ona se tada nije vratila u porodični stan nego je ostala u vili sa njegovim ocem Osmanom i maćehom Kristinom.

Osman Karić je u jednom intervjuu istakao da je Jovana sređivala kutak samo za nju i Stefana.

– To je jedna vrsta apartmana u kome bi oni trebalo da žive. Krenuli smo to da gradimo dok je Stefan još bio napolju. Deo krečenja i grubih radova je završen, a deo opremanja smo ostavili kada on izađe pa neka njih dvoje zajedno biraju nameštaj – otkriva Osman.

– U vili mi je opušteno, imamo i kucu i ptičicu. Ovo je jedna porodica koja živi u harmoniji i nekako smo se stopili, prihvatili su me kao da sam odavno deo Karića. Ne osetim razliku između moje porodice i njih – rekla je Jovana.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS