calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Mislili ste da je ljeto bilo žestoko? Nedim Sladić otkriva koliko metara snijega da očekujemo KAJA OSTOJIĆ SE, IPAK, UDAJE DANAS PO ČETVRTI PUT?! DEKORACIJA ĆE BITI CRNA?! Pjevačica pokazala kako će izgledati, pa objavila fotografiju vjerenika! (FOTO) OGLASIO SE ASMIN I SASUO PALJBU DOKAZIMA? Život sam joj pokazao i sve njene gluposti plaćao HAOS IZMEĐU TEODORE I BEBICE! MACANOVIĆ DEMOLIRAO SVE PRED SOBOM! Uhvatio je sa drugim, pa povraćao od muke! Ponovo se oglasio otac Anela Ahmedhodžića: Pitanje je kako može biti njegovo dijete, rekao sam mu da provjeri DNK ISTINA O MAJI I STANISLAVU! PUKLA TIKVA ZBOG LOVE!? Starleta progovorila o 15.000 eurića ”Ja sam u šoku” SARAJEVSKA LEGENDA: Arapi ostavljaju VREĆE PARA, Mercedes je auto, ostalo su autići VIKI MILJKOVIĆ POKAZALA UNUTRAŠNJOST SVOJE LUKS JAHTE! Pjevačica se opustila, pa unajmila i privatnu kuharicu! (FOTO) JAČI NEGO IKAD! Saša Mirković objavio PONOSNE VIJESTI: Hype OSVAJA REGION CAR KONAČNO SVE PRIZNAO! PROGOVORIO O POMIRENJU SA MAJOM! Ovo je cijela istina, više nije mogao da izdrži: “Drago mi je!” JELENA MARINKOVIĆ BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE Podigla je majicu, a gledaoce zaprepastio prizor! VANREDNO UBACIVANJE: MARIJA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U RIJALITI nakon SKANDALA NA PARKINGU TELEVIZIJE Mozgalica s Harvarda koju 95 odsto ljudi nije moglo da riješi postala je viralna: Da li vi znate odgovor? ANU RAJKOVIĆ RAZAPELI NA MREŽAMA NAKON POROĐAJA ZBOG OVOGA! Hitno se oglasila nakon brutalnog napada! Ovo neće trpiti! (FOTO) SVE JE SUPER MOJ MUŽ JE BOKSER! Marija odgovorila Memi na batinanje Siniše! PARE TI BRIŠU SJEĆANJE DESINGERICA I ZERA OBJELODANILI SRETNE VIJESTI! Pjevačica sve dokumentovala (FOTO)

Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu: Sram te bilo!

Objavio: RHT
11/09/2024 2:30 PM

Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu

Sram te bilo/Foto: Naj-portal

Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu

Anel Ahmedhodžić, jedan od najtalentovanijih bh fudbalera, odlučio je zbog pritisaka javnosti i brojnih uvreda koje je dobio putem društvenih mreža oprostiti se od reprezentacije BiH.

Prethodnih dana njegov otac iznosio je svoju stranu priče.

Nema kontakt sa sinom

Mirsad Ahmedhodžić je na Facebooku otkrio kako nema kontakta sa Anelom još od prošle godine, te mu je sin pod utjecajem supruge i punice.

To nije promaklo Anelovoj supruzi koja se, sudeći po screenshotu koji je Mirsad objavio na Facebooku, javila lično njemu nakon što je sve izašlo u javnost.

– Uputila mu je i riječi “Sram te bilo”.

U opisu na Facebooku dodao je:

– Ovo njegova dotična čim je vidjela da sam istinu napisao psovala mi. Nema šta nije. Čim sam rekao istinu. Ne mogu kriti ono što je istina.

Čitajte i S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze

Aktuelni rijaliti učesnik Marko Zec, koji je svojevremeno povezivan sa mnogim rijaliti učesnicama, navodno je bio u emotivnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom.

Međutim, ono po čemu je Zec takođe aktuelan je i njegova navodna veza s Jovanom Tomić Matorom, To je do detalja raskrinkala Milica Dugalić. Sa kojom se Zec našao zajedno pred sistematski pregled.

OTKRIVAMO S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA

Naime, on se “parkirao” tik uz buduću cimerku sa dubokim dekolteom Mateu Stanović. A Milica je riješila da i nju uputi u njegove prošle veze i odnose., piše “Republika”.

– Otkrila sam jednu njegovu skrivenu tajnu. Ja ga volim do neba, on je toliko dobar, ali to je istina koju narod treba da zna. – rekla je Dugalićeva.

 Energije se privlače i to je sasvim u redu. Zabavljao se s Matorom! Bio je mlad…

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Naj-portal/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS