calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS JE KRIV!? Melina progovorila o detaljima života sa Džinovićem U osamdesetim je bila san većine muškaraca: I danas izgleda kao bomba, a bujne grudi i danas jedva zadržava “Opasnost još nije prošla”: U FBiH zabilježeno 7.000 slučajeva morbila, povećan broj vakcinisanih JANJUŠ NE MOŽE DA PREBOLI ANELI? Oglasio se emotivnim riječima! Niko ga ne pamti OVAKVOG PJEVAO SA UPALOM PLUĆA, HITNA SE NIJE ODVAJALA OD NJEGA Otkriveni novi detalji o stanju Bore Đorđevića SENIDAH EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU PRED KONCERT U BEOGRADU! Pjevačica otkrila svoj ritual nastup, publiku očekuje NEVIĐENI SPEKTAKL! Teška 190 kilograma: Iz mora kod Omiša uklonjena mina iz Drugog svjetskog rata (HYPE PAPARAZZO) Senidah stigla u Beograd! Ekskluzivni kadrovi pjevačice u najopuštenijem izdanju na ulicama prijestonice Stotine hiljada uginulih riba zatrpale turističko mjesto u Grčkoj OSNIVAČ TELEGRAMA PUŠTEN IZ PRITVORA Evo gdje se sada nalazi SOCIJALNO MI JE DOŠLO NA VRATA Slavica Ćukteraš prošla kroz agoniju zbog borbe za starateljstvo Horoskopski znakovi koje čeka jesen za pamćenje Ovaj POTEZ UROŠA STANIĆA niko NIJE OČEKIVAO! Rekao da se povlači,pa URADIO OVO! Kako je “pjegava divljakuša” iz Brčkog postala legendarni model (FOTO) Kristijano Ronaldo obezbijedio Georginu za cijeli život PJEVAČ IZBODEN NA NASTUPU! Pijani gost mu prišao sa leđa,detalji JEZIVOG NAPADA!

“Vidjeli smo se PRIJE MJESEC DANA!” Miroslav Ilić uputio MOĆNE RIJEČI Bori Čorbi!

Objavio: RHT
28/08/2024 4:00 PM

Miroslav Ilić uputio MOĆNE RIJEČI Bori Čorbi!

Pjevačka legenda se oglasila o bolesti svog druga.

Foto ATA Images

Miroslav Ilić dugo poznaje Borislava Đorđevića, koji je sada u u bolnici, gdje bije najvažniju bitku.

Kako je Ilić otkrio, Bora i on su se družili tokom školovanja.

“Veoma me je rastužila vijest da je Bora u kritičnom stanju, tek sada sam saznao za to. Mi smo bili školski drugovi, iz gimnazije. Moja supruga i Bora su bili u istom odjeljenju. Đorđevića mnogo volim i poštujem sve to što je ostavio iza sebe, žao mi je što čujem da mu je život ugrožen. Vidjeli smo se prije mjesec dana i tada je sve bilo relativno u redu. Uvijek kada bi nam se ukrstili putevi, slatko bismo se ispričali i evocirali uspomene iz minulih, školskih dana. Šaljem mu podršku i vjerujem da će uspjeti da se izvuče”, izjavio je Miroslav.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ima problema sa BUBREZIMA I JETROM

Menadžment Bore Đorđevića danas se oglasio za medije i opisao u kakvom stanju je pjevač.

“Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki natpisi posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamjerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za zivot, nije korektno i nije ljudski, Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga sto je izneseno i nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vijesti”, izjavio je Borin menadžer.

Podsjetimo, Dubravka, Đorđevićeva supruga sa kojom živi u Sloveniji, stalno obilazi muža u bolnici.

Poznato je da muzičar ima hroničnu opstruktivnu bolest pluća.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS