calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata!

MIROSLAV I ALEN ISLAMOVIĆ EVOCIRALI USPOMENE: Ilić otkrio “Jedva čekam sljedeći koncert pod palicom Saše Mirkovića”

Objavio: RHT
19/03/2024 9:14 PM

Miroslav i Alen Islamović evocirali uspomene!

Večeras se održava,,Oskar popularnosti”, regionalna dodjela muzičkih nagrada, a ekipa Hype-a budnim objektivom prati ovaj gala događaj.

Legendarni pjevač Miroslav Ilić i Alen Islamović evocirali su uspomene u Banja Luci, te za naše kamere pozirali nasmijani i zagrljeni.

Photo: Hype, privatna arhiva

Miroslav je istakao da živi drugu mladost kroz Hype i da jedva čeka sljedeći koncert u Areni pod palicom vlasnika Hype produkcije i Hype televizije, Saše Mirkovića.

Inače, Miroslav Ilić je nedavno održao dvije večeri zaredom 10. i 11. decembra u Štark Areni koncerte, a da to izgleda spektakularno i besprijekorno pobrinuo se Saša Mirković.

Također, u Banjaluku bard domaće muzičke scene Miroslav Ilić, koji važi za najveću legendu naše narodne muzike je stigao odlično raspoložen. U svojoj bogatoj karijeri ima preko 170 hitova.

PODSJETIMO, kao što je danima ranije najavljeno u Banaluci  se večeras održava 26. regionalna dodjela muzičkih nagrada 26. OSKAR POPULARNOSTI.

Među brojnim izvođačima, koji će izvesti najveće hitove, naći će se najveća balkanska zvijezda Aca Lukas.

Aca Lukas je prvog dana marta ove godine, u susret nastavku trilogije ,,Kafana na Balkanu’. Odlučio da vas obraduje sa novom pjesmom sa istoimenim nazivom filma ,,Bizarno’’.

Hit potpisuje sam pjevač, uz pomoć Hype produkcije i Zorana Đorđevića Đerze. Oni su radili muziku i tekst, a numera nosi “određenu simboliku i jaku poruku”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS