calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA”

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ U EMISIJI MALE STVARI: Kontrolor me prepoznao u autobusu, rekao mi je da čita moje knjige(VIDEO)

Objavio: RHT
20/06/2022 9:35 PM

Regresoterapeut Snežana Prokić i spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović bile su gošće emisije ,,Male stvari” voditeljke i autorke Snežane Dakić, koja se emituje nedeljom u 12h na Hype televiziji. 

,,SVI SU NARCISI I MUŠKARCI I ŽENE!” Mirjana Bobić Mojsilović

-Prsten je ono što su nas učili u bajkama, a to da li će stvarno da traje zauvek, ne zavisi od toga da li smo venčani. Bude venčanje na Maldivima sa 5000 zvanica, pa se razvedu posle godinu dana-kaže Snežana.

Zašto je udaja toliko važna za svaku ženu, zbog čega  je tako teško naći srodnu dušu i o ,,Dnevniku srpske domaćice” Mirjane Bobić Mojsilović pričale su gošče u emisiji ,,Male stvari”.

-Danas devojka odmah želu kuću na Dedinju, kakav je to život u kojem ništa ne stvaraš? Svi su narcisi i muškarci i žene. Muškarci čupaju obrve, žene se puće i hvale svojim bogatstvom, a niko se ne hvali svojom decom- priča Mirjana.

,,BOLJE DOBAR RAZVOD NEGO LOŠ BRAK!”

-Uvek kažem bolje dobar razvod nego loš brak, ali nestala je komunikacija između ljudi, u smislu odmah se razvode umesto da sednu da razmišljaju zašto su različiti, a ni ne poznaju se pre nego što su ušli u brak- jasna je Snežana.

Korona virus doneo je nešto dobro: povratile su se izgubljene vrednosti. Mirjana je ispričala da joj se na putu do Hype telvizije desilo  nešto lepo. 

-Ja sam nosilac dobrih vesti. Dolazila sam autobusom i nije tačno da su svi zagledani u telefon. Kontrolor u prevozu me je prepoznao i rekao da je čekao mesec dana u biblioteci da uzme moju knjigu-priča Mirjana.

Da podsetimo, Mirjana Bobić Mojsilović završila je Fakultet političkih nauka smer novinarstvo.  Prvu knjigu koju je izdala zove se ,,Baba nemoj ništa da me pitaš” 1997. godine.

Šta je vrh ledenog brega u našem društvu, koja pravila vladaju u malim sredinama i zašto zreli muškarci u pedesetim ,,muvaju” devojke u dvadesetim- saznajte u emisiji ,,Male stvari” Snežane Dakić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS