calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Današnje jutro donijelo je minuse i mraz u većem dijelu BiH, evo šta nas očekuje u narednom periodu

Objavio: RHT
22/04/2024 9:20 AM

Minusi i mraz u Bosni i Hercegovini

Foto: BHMeteo.ba

Foto: BHMeteo.ba

Današnje jutro donijelo je neuobičajeno niske temperature s mrazom na velikom dijelu naše zemlje. Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda prognozirali su izglede vremena za naredni period.

Kako najavljuju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ), danas će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Minusi i mraz u Bosni i Hercegovini

“U poslijepodnevnim i večernjim satima rijetko malo kiše može pasti u zapadnim, sjeverozapadnim i centralnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini jugo u drugom dijelu dana. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2°C, na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 19°C”, navode iz FHMZ-a.

Dodali su da će u Sarajevu biti umjereno do pretežno oblačno.

“Najniža jutarnja temperatura zraka oko 0°C. Najviša dnevna temperatura zraka oko 13°C”, dodaju iz FHMZ-a.

U utorak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili lokalnim pljuskom.

“Vjetar slab, u Bosni sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a na području Hercegovine jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5°C, na jugu do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18°C”, navode iz FHMZ-a.

Nestabilno vrijeme

U srijedu nas očekuje umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, povremeno sa lokalnim pljuskovima širom zemlje.

“Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7°C, na jugu do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C”, ističe se u prognozi FHMZ-a.

Četvrtak donosi umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

“Povremeno sa slabim lokalnim pljuskovima. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini vjetar jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 17°C”, zaključuje se u prognozi.

BONUS VIDEO:

klix.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS