calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije

Minea šokirala priznanjem:” Pod prijetnjom oružjem pjevala sam “Vrapce i komarce” 15 puta zaredom

Objavio: RHT
10/11/2023 6:20 PM

Hrvatska pjevačica Renata Končić Minea prvi put je ispričala detalje o stravičnom događaju na koncertu koji je održala nedaleko od Zagreba.

Gostujući u radio emsiji nekada velika zvijezda Minea otkrila je da je morala, kako kaže, da pjeva pod prijetnjom. To nije čak ispričala ni roditeljima do sada.

– Mi muzičari, pjevači zaista dosta toga prođemo u životu i ljudi ne znaju kroz što sve prolazimo na svom muzičkom putu. Oni vide lijepu stranu, a ovaj posao ima i onih ružnih i malo lošijih strana. Vjerujte mi, svako od pjevača ima barem jednu anegdotu koja će ga vezati i za negative – izjavila je Minea.

– Imala sam koncert i u jednom momentu je nastala nekakva gužva, ludnica i pojavio se jedan gospodin koji je imao oružje u rukama… Nezgodna je situacija bila, meni kao djevojci koja se tada vjerovatno bojala vlastite jsene – rekla je.

– To je zaista bilo vrijeme kada smo morali da pazimo na sve, ja sam imala ljude koji su me čuvali, tada su redari odradili svoju glavnu priču…. Uglavnom došao je s oružjem – to je bilo u prvom planu, a ja sam morala da pjevam “Vrapce i komarce”, a ne znam da li sam ih pjevala 15 puta zaredom! – dodala je.

– To je vrhunac negativnosti, ja to nikada u životu nisam ispričala, ovo je prvi put da sam to izgovorila i hvala Bogu da je to prošlo, svršeno vrijeme. Nikada takvih događaja i situacija nisam imala više u životu – rekla je Minea za Happy FM.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Index.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS