calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

MILOŠ BIKOVIĆ PROGOVORIO O DETINJSTVU, PA PORUČIO: Svaka budala može da uzme ekser i džoint. Nisam imao bogatog oca, borio sam se!

Objavio: RHT
04/11/2022 10:00 AM

Kao klinac, naučio sam da se odričem onoga što roditelji nisu mogli da mi priušte.

Foto: Instagram

Miloš Biković je jedan od najslavnijih i najbogatijih glumaca sa naše javne scene, ali i dalje čvrsto stoji na zemlji i trudi se da njegov put ka uspehu bude primer mlađima.

Ovoga puta, Biković se osvrnuo na detinjstvo, izazove s kojima se suočio, ali i na trnovit put koji je prošao da bi na ispravan i pošten način došao do cilja.

 Odabrao sam da se bavim glumom kako bih mogao da se igram sa svim onim što je intrigantno. U vreme kada sam bio tinejdžer, kriminal se takođe popularizovao i tada su mnogi  krenuli pogrešnim putem. Moja generacija se strašno ložila na film „Vidimo se u čitulji“. Citirali su glavne likove i doživljavali taj svet kao sebi blizak. S druge strane, ja to nikada nisam doživljavao kao realan život iako mi je bilo zanimljivo da takve stvari analiziram a da ne štetim svojoj zajednici – rekao je glumac tokom gostovanja na panelu „MTS Teen Talk“ pred više stotina tinejdžera, a potom se dotakao i poroka koji su mladima nadohvat ruke.

Instagram

– Neka vam uvek bude u glavi da su disciplina i rad na sebi jedino što može da vas izdigne iz prašine. Svaka budala može da uzme džoint da se naduva ili ekser da se pokaže pred društvom, a zašto biste bili još jedna u nizu budala? Ne postoji nijedan opravdan razlog za to ma koliko da se često osećate loše, neprihvaćeno ili kao čudak. Pravio sam i ja greške, daleko od toga da sam sve u životu radio ispravno, ali nisam dozvolio da me to skloni s puta ka ostvarenju snova – naveo je Miloš, a potom progovorio o detinjstvu i siromaštvu s kojim se zajedno s porodicom borio.

– Život nije lak ni za koga od nas. Možda će moj sin imati bogatog oca, ali ja nisam imao tu sreću. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnije tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih. Kod mene se uvek javljala želja da sebi zacrtam ciljeve takve da mi za njih treba snaga celog uma i tela. Mali snovi do kojih se lako dođe nikada nisu značili ništa – zaključio je Biković.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS