calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Cijeli svijet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja Bahato i neodgovorno: Janjuš snimljen u saobraćajnom prekršaju! Jedan otac ne smije voziti ovako VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO) Mirsad Balić iz naselja Mirci kod Jablanice: Sjedili smo bespomoćno u kući i čekali jutro RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO) Ultraekskluzivno! Milica se posvađala sa Terzinom porodicom?! Policija na terenu! “TVOJA KĆERKA JE I MOJA KĆERKA!” Jodžir poslao Darku Laziću nezaboravnu čestitku povodom rođenja djeteta, pa sve objavio javno! (FOTO) Sultan Elmedin zakukao: Vrijeme je da se preselimo u Sarajevo, ovo je postalo naporno! ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica natjerala da je ostavi!? Milica odlučila da jednom za sva vremena ušutka Terzu! Ovo je baš nisko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima ljuta zbog provokacija: Šta vi znate, ja kuham iz ljubavi… SLIJEDI ŠOK ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?! Spomenula i svoj odnos s Matejom DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU? Prevara za Ginisa: Zaposlila se u 16 kompanija, a nikada se nije pojavila na radnom mjestu Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici

MILJANI UNIJELI INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA: Nije očekivala to o TRUDNOĆI!

Objavio: RHT
07/10/2024 1:00 PM

MILJANI UNIJELI INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA

Kulićeva saznala da je njen miljenik ponovo postao otac!

MILJANI UNELI INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Nije očekivala ovu informaciju o TRUDNOĆI!
Miljana Kulić

Voditelj je sinoć više puta ulazio u Šiša bar, kako bi obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima rijalitija. Miljana Kulić bila je jedna od njegovih sagovornica, a voditelj joj je u jednom trenutku otkrio da je Darko Lazić po treći put postao otac.

 Moram da ti kažem da je Darko Lazić postao otac po treći put – otkrio joj je voditelj.

– Je l’ me zezaš?! Top, želim mu sve najljepše, njemu i Katarini, valjda će biti treća sreća i posljednja žena – rekla je Miljana.

Katarina Lazić se juče porodila i na svijet donijela djevojčicu, kojoj su Darko i ona dali ime Srna. 

Republika
Katarina i Darko su juče dobili prvo dijete

Miljana je prije ovoga analizirala aktuelne teme u osmoj sezoni popularnog rijalitija.

– Kako komentarišeš Aneli? – upitao je voditelj.

– To je klasična folirantkinja, ustala sam da komentarišem njen i Matejin odnos, a ona je skočila i rekla kako sam ja ljubomorna na njeno drugo mjesto. Vidjela sam da je Mateja nezainteresovan. Ona je htjela da bude kao Anđelo i Anita, nesvakidašnja ljubav, ali ništa od toga. Ja nisam udarila na njenu vezu, a ona je odmah skočila. Moj život je na tacni, a s kim li je ona sve abortirala, šta misliš? – rekla je Miljana.

– Šta misliš o Sofiji? – upitao je voditelj.

– Folirantkinja, profuknjača. Ne mari ni za šta, gazi preko mrtvih zarad spostvenih interesa. Ona je klasična folirantkinja, digla je prašinu i zagarantovala sebi opstanak od deset mjeseci. On je pravi tarzan i šimpanza, majmuni su osjećajniji nego on. On je zaplakao, pa posle plakanja uhvati nju za ruku. Kako je Milica mogla da očekuje ovo posle vjeridbe?! Plakao je u studiju, dao onakvu izjavu i treći dan počeo da se gleda sa Sofijom. Ne mogu očima da ga gledam, mnogo sam se iznervirala. Htjela sam da raščupam Sofiju – rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Republika/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS