calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno!

MILJANA UDARILA ZOLU ŠIPKOM PO GLAVI Kuka na sav glas

Objavio: RHT
26/06/2024 12:30 PM

MILJANA UDARALA ZOLU

Kulić je nasrnula na Zolu dok je sjedeo u izolaciji

Foto: Printscreen/instagram

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ne smiruju svoj odnos već godinama, a kontroverzna zvijezda rijalitija sada je izazvala ozbiljan sukob.

MILJANA UDARALA ZOLU

Naime, Miljana je nasrnula na Zolu dok je sjedio u izolaciji. Ona je u prostoriju uletila sa dugačkom šipkom kojom ga je zatim udarila po glavi.

Čolić se momentalno uhvatio za glavu i na sav glas zakukao, ali Miljana se nije zaustavila.

Nakon što su joj cimeri oduzeli šipku, Kulić je dohvatila prvo što joj je “palo pod ruku”, te bacila na Čolića koji je ležao presavijen.

OBEZBEĐENJE BACILO ZOLU NA POD

Miljana i Zola nedavno su se žestoo sukobili u rijalitiju, a bivše ljubavnike razdvojilo je obezbjeđenje.

Zola je tokom rasprave u jezero bacio svu Miljaninu šminku, a ona mu je uzvratila tako što je potopila njegovu odjeću.

Obezbjeđenje je odmah opkoliko bivše partnere, a Zolu su morali da obore na pod kako ne bi došlo do fizičkog nasilja.

U jednom trenitku Miljana je Zolu polila kafom zbog čega je Veliki šef donio odluku da bude kažnjena.

Pročitajte i: DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUNI 2024: Pred Bikom inovativan dan, Lavovima stižu uzbudljive vijesti.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS