calendar

Utorak 23. Jul, 2023

MILJANA RAZRIJEŠILA NAJVEĆU MISTERIJU RIJALITIJA: Nije slučajno nestala!

Objavio: RHT
23/07/2024 10:30 AM

MILJANA RAZRIJEŠILA NAJVEĆU MISTERIJU

Nišlijka konačno otkrila da je iz jednog razloga pred sam kraj rijalitija morala da pobjegne sa imanja.

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Učesnica rijalitija Miljana Kulić koja je pobjegla iz “Bele kuće” samo nekoliko dana prije superfinala zbog čega je diskvalifikovana, odlučila je da konačno otkrije zašto je sebe lišila mogućnosti da se bori za što bolji plasman.

MILJANA RAZRIJEŠILA NAJVEĆU MISTERIJU

Naime, ona je u razgovoru sa Milicom Kemez otkrila pravi razlog svoje diskvalifikacije iz minule sezone rijalitija, te priznala da nije ni zaslužila ništa više od toga.

 – Odlučila sam da odem jer sam znala ko će koju poziciju da osvoji u rijalitiju. Zaista nisam željela nikakva poniženja jer znam da mnogo zaslužujem, ali kada pogledam ovu sezonu, ipak mislim da nisam zaslužila neki plasman zbog ponašanja i osoba sa kojim sam bila – rekla je Kulićeva u emisiji  “Za više informacija sa Milicom Kemez”.

Ona se osvrnula i na svoje bivše momke koji su, kako ona tvrdi, zahvaljujući njoj uopšte u fokusu:

 – Bitno je da se sada ističu, to je moj uspjeh. Ja sam od njih napravila to što jesu, smiješno mi je sve to kada vratim vrijeme. Ali dobro, sve je to za ljude, probala sam i vidjela. Nisam više u odnosima sa njima jer nisu mi odgovarali, kao i ja njima.

Kulić se posebno osvrnula na njenu najveću rijaliti ljubav za koju, sa ove distance, tvrdi da je bila iz čiste korsiti od strane Lazara Čolića Zole.

– Zola je mene gledao isključivo kroz novac. Napolju mi nikada nije pričao o djeci i porodici. U rijalitiju se pravio da mu je stalo kada sam ostajala trudna zbog javnosti. Ali, napolju ga to nije interesovalo – zaključila je Nišlijka.

Nije željela da otkriva planove

Ona nije željela da otkriva svoje planove, jer je, kako tvrdi, još u pregovorima sa ljudima od kojih zavisi uspjeh toga što je zamislila. Ali, njena majka Marija Kulić je poslije njene diskvalifikacije progovorila o mogućnosti da se Miljana vrati u rijaliti.

Podsjetimo, kada je produkcija obavijestila takmičare da je Miljana zvanično diskvalifikofvana, te da će u skladu sa potpisanim ugovorom tražiti odštetu od 50.000 eura, Marija je istakla da ona te pare može da vrati i tako što će pristati ponovo da uđe u rijaliti na jesen.

Pročitajte i: Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS