calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima Sarajka sa mužem gasi požar u Tučepima: “Nismo se vidjeli tri dana, uvijek postoji strah” Đoković u pohodu na zlato u Parizu savladao i Tsitsipasa, poznati su polufinalni parovi Uhapšen otac zlatne hrvatske džudistkinje, prisilno je poljubio volonterku na OI Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO) OI SU VEĆE SMEĆE ČAK I OD EVROVIZIJE Sloba Radanović pobjesnio, hitno se oglasio zbog događaja koji trese svijet TAMARA ĐURIĆ SE HITNO OGLASILA! Za rođendan dobila šok iznenađenje od bivšeg muža koji je u zatvoru, evo šta joj je poručio ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ

MILJANA PRIKLJUČENA NA KISEONIK: Lekari strahuju od ovoga!

Objavio: RHT
07/08/2022 5:30 PM

Miljana Kulić prebačena je u subotu iz Niša u Klinički centar Srbije radi daljeg lečenja pošto joj je pre osam dana pozlilo i izvađena joj je slezina.

Miljana Kulic TV Printskrin

“Od sinoć se nalazi u šok sobi. Zabranjene su posete, njena majka je sve vreme ovde, nije u stanju da govori. Nalazi se na kiseoniku, njeni nalazi su nepromenjeni. Iako se lekari boje da može doći do tromba, nadamo se da će Miljana izaći kao jača i kao pobednik – saznaje Pink.

Miljana je, podsetimo, celu noć imala napad histerije, vikala je na osoblje, te zahtevala da dobije cigarete i kafu, što se naravno nije dogodilo.

Nenad Macanović Bebica, njen dečko, pokušao je danas, kada je inače vreme posete, da vidi Miljanu, ali nije uspeo.

– Nisam uspeo da je vidim, biće sve u redu. Ne mogu više da vam kažem – kratko je rekao Macanović.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS