calendar

Petak 5. Jul, 2023

NE ZNA GDJE UDARA?! Miljana Kulić sa Zole prešla na Bebicu! Nastao opšti haos

Objavio: RHT
05/06/2024 1:15 PM

Miljana ponovo juri Bebicu?!

Miljana Kulić našla se u velikom problemu kada je shvatila da je ni jedan muškarac ne želi! Zola bježi non – stop od nje, dok je Bebica već mjesecima unazad ne primjećuje! Tužna i sama, Miksi je razmišljala kako da nastavi dalje, pa je došla na ideju da obnovi vezu sa bivšima.

foto: printscreen/youtube/zadrugaofficial

Ona je prvo otpjevala pjesmu koju je posvetila bivšima: “Obje ruke mi bile u vatri, srce, naravno, prekasno shvati. Tebi dala zadnju kap krvi, za mene posljednji i prvi. A ja vječno druga ti bila, ono kamen, a ti misliš svila” – pjevala je iz sve glasa. A onda je i zaplakala.

Miljana ponovo juri Bebicu?

Ona je kako su svi primijetili nakon napuštanja žurke, sama sjedila na zidiću u dvorištu Bele kuće i uz cigaretu patila za bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom. I onako tiho kroz zube izgovarala: “Nek’ mi sačuvaju mladost i ljepotu, jer voljeće me Nenad i u drugom životu”.

Iako je Miljana do sad iznosila brojne bljuvotine na Bebicin račun i sa njim žestoko ratovala, izgleda da je poslije jučerašnjeg haosa sa Lazarom Čolićem Zolom i ponovne svađe, ponovo promijenila ploču. Međutim Bebica je ne primjećuje, i dalje je zaobilazi u širokom luku!

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS