calendar

Petak 2. Avgust, 2023

MILJANA KULIĆ MOLI PRODUKCIJU DA JE VRATE U RIJALITI Nišlijka u dugovima DO GUŠE, evo koja suma je u pitanju!

Objavio: RHT
24/05/2023 12:36 PM

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijaliti programa “Zadruga”, a kako navode mediji, ona neprekidno kontaktira produkciju i moli za povratak u Zadrugu da bi joj oprostili dug od 100.000 eura.

Foto: Printscreen Youtube

– Miljana je postala potpuno neuračunljiva. Prokockala je i ono malo novca što je imala, a sad je osim produkciji dužna i Bogu i narodu – započeo je izvor blizak Kulićima, pa otkrio koji je razlog ovakvog Miljaninog ponašanja:

– Ta suma novca koju mora da stvori kako bi otplatila dugove izaziva vrtoglavice. Imala je za cilj da u kazinu povrati sve izgubljeno, ali situacija nije išla u njenu korist, tako da nije ni najmanje profitirala, već naprotiv – otkrio je sagovornik, pa priznao da je Miljanina jedina prava namjera povratak u rijaliti:

Foto: Printscreen YouTube

– Shvatila je da je najlakši i najbolji način zarade boravak u rijalitiju i u tu svrhu je napravila medijsku priču od izmišljene situacije. U javnost je iznijela jednu veliku neistinu. Ispričala je da je Bebica pretukao samo da bi skrenula pažnju na sebe i produkciji promijenila mišljenje – otkrio je sagovornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS