calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična”

MILJANA KULIĆ: DUŽNA SAM CARU 700 EVRA, A TRAŽILA SAM PARE I OD SUBOTIĆKE!

Objavio: RHT
25/09/2021 8:45 PM

Miljana Kulić od juče je u centru skandala zbog svog profila na Instagramu koji je prodala vlasnicima jednog butika, a onda prijavila da je hakovan.

Miljana Kulic TV Printskrin

 

Kulićeva je otkrila i zbog čega je prodala profil, ali i kome duguje novac:

– Ja sam profil prodala, rekli su istinu. Bila sam u Doboju kod Zole 3.09. i ponestalo nam je para, jer je on sve potrošio. Zvala sam mamu da mi pošalje još para, ali ona nije htela jer mi je dala dovoljno novca kad sam pošla – započinje priču Miljana za beogradske medije i nastavlja:

– Ta žena mi je uplatila novac, ali je narednih 15 dana sa tog profila pisala i lažno se predstavljala. Profil je i dalje bio pod mojim imenom, a ona i njen muž su slali poruke za saradnju drugim firmama i na konto mog imena hteli da naplaćuju reklame. Ja da sam to htela, reklamirala bih i zaradjivala, ne bih prodala profil. Ja necu da se blamiram da reklamiram neke slotove i gluposti – objašnjava Miljana.

Povodom audio-snimaka i poruka koje je novi vlasnik Instagrama dao u javnost, a u kojima su dokazi da je posudjivala novac od Filipa Cara i Aleksandre Subotić, Kulićeva najavljuje tužbu.

IZVOR: ALO/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS