calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima Sarajka sa mužem gasi požar u Tučepima: “Nismo se vidjeli tri dana, uvijek postoji strah” Đoković u pohodu na zlato u Parizu savladao i Tsitsipasa, poznati su polufinalni parovi Uhapšen otac zlatne hrvatske džudistkinje, prisilno je poljubio volonterku na OI Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO) OI SU VEĆE SMEĆE ČAK I OD EVROVIZIJE Sloba Radanović pobjesnio, hitno se oglasio zbog događaja koji trese svijet TAMARA ĐURIĆ SE HITNO OGLASILA! Za rođendan dobila šok iznenađenje od bivšeg muža koji je u zatvoru, evo šta joj je poručio ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ

“BIO SAM PIJAN! NISAM BIO SVJESTAN OZBILJNIH POVREDA KOJE MI JE NANIJELA!” Zola pobjegao u Beč od Miljane “Ona je NIMFOMANKA!”

Objavio: RHT
06/03/2024 10:00 PM

“Miljana je nimfomanka!”

ekskluzivnom intervjuu iz Beča, za Hype TVLazar Čolić Zola, iznio je šok detalje dešavanja tokom boravka Miljane Kulić kod njega u stanu.

Konačnom raskidu, prethodio je najgori sukob do sada!

"Miljana je nimfomanka!"
Foto: HypeTV/TT printscreen

Miljana je diskvalifikovana kada je nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu. Ona se odmah uputila u Beč kod Zole.

Njih dvoje su jedno vrijeme krili da su zajedno, a sada Zola ekskluzivno otkriva šta se tačno dogodilo između njih dvoje i zašto se Miljana vratila u rijaliti.

PROBUDILI SU ME UDARCI

– Ja sada mogu da kažem da je ona nimfomanka. To je i sada pokazala kada se vratila u rijaliti sa onim momkom! Ona bi se sutra pomirila i sa Bebicom, ali on neće – rekao je Zola u šok intervjuu ekskluzivno iz Beča gdje je otišla ekipa HypeTV na njegov poziv.

Miljana je nimfomanka!
Foto: HypeTV

– Ovo je prvi put da ja govorim o tome što mi je uradila u rijalitiju. Ona je trezveno tražila čime će to da uradi i uzela je ovoliku štiklu. Bio sam pijan i zaspao sam.

– To je bio decembar, nikada neću zaboraviti! Probudio me je prvi udarac, ali kada ste pijani, mnogo teže se budite, mislio sam da sanjam. Pomišljao sam “Nema šanse da se ovo dešava!”.

Foto: YT printscreen

– Treći udarac je bio najteži, kada sam se pogledao u ogledalo, celo lice mi je bio prekriveno krvlju. – pričao je Zola o detaljima sukoba sa Miljanom iz rijalitija, koji je šokirao sve.

Podsjetimo, Zola i MIljana su se nakon ovog uznemirujućeg događaja, koji je Zola okarakterisao kao “pokušaj ubistva”, pomirili, a novinarke su ga podsetile na to, ali je Zola imao spreman odgovor.

Štikla kojom je MIljana napala Zolu
Foto: YT printscreen

– Imao sam potrebu da budem čist pred Bogom! Nisam htio da pustim tako lako, mislio sam da će biti drugačije! Prvi put sada mogu da kažem da me je sramota tog odnosa sa njom, sramota me je Miljane!

– Zgadila mi se potpuno, toliko me je povrijedila i razočarala, postao sam ravnodušan. Sada mogu da kažem, Miljana je nimfomanka, ozbiljna! – rekao je Zola za HypeTV.

MOJA LJUBAV PREMA NJOJ JE BILA VELIKA

– Da li možeš da kažeš da je tvoja ljubav bila veća od svega ružnog što si doživeo od nje?

– Naravno da jeste! Bila je veća od svega! Da sam sve to glumio, da li bih toliko izdržao?

– Vidim da je jako loše, ne znam koliko je sigurno da ona boravi tamo u rijalitiju

MARIJA KULIĆ ME JE ZVALA

– Mene je zvala Marija Kulić. Svi znate da nas dvoje nikad nismo bili u dobrim odnosima i ja sam se začudio kada me je okrenula i rekla da bi MIljana mogla malo kod mene da dođe. Bukvalno mi ju je nudila, meni je djelovalo kao da Marija želi da je pošalje. – počeo je Zola za Hype TV u Beču.

Cijeli ekskluzivni intervju iz Beča, pogledajte klikom na video ispod ovog teksta:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS