calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO)

“MILJANA KULIĆ JE LOŠE! MARIJA, SRAMI SE! ZNAM DA KRIJETE!” Vesna Rivas se obratila Kulićki u kameru “Pustite je da bude sa svojim sinom!”

Objavio: RHT
22/04/2024 11:40 AM

“MILJANA JE LOŠE! MARIJA, SRAMI SE!”

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12h, ali i na youtube kanalu Hypetv u 19h, novinarke Arsić ugostile su Vesnu Rivas.

"MILJANA JE LOŠE! MARIJA, SRAMI SE!"
Foto: HypeTV/YT printscreen/Zadruga official

Poznata rijaliti zvijezda, astrolog, numerolog, tarot tumač, pjevačica i nekadašnja voditeljka, šokirala je informacijama koje je otkrila u emisiji.

Nakon što je raskrinkala mrežu rijaliti afera u kojima su poznata rijaliti lica, ona se osvrnula i na njen sukob sa Marijom Kulić.

“MILJANA JE LOŠE! MARIJA, SRAMI SE!”

Naime, Vesna je u prošlom gostovanju u “ShowBliz” emisiji iznijela niz optužbi za Mariju Kulić.

Podsjetimo, ona je rekla da je Miljana upravo od Marije vidjela da pije alkohol i da se kocka.

Marija se razbjesnila, pa su bliznakinje u rubrici “Udar sedme sile” pročitale Vesni njen odgovor u kojem je Vesnu nazvala pogrdnim imenima.

Vesna se onda obratila direktno Mariji u kameru iz našeg studija.

Vesna Rivas, HypeTV/ShowBliz
Vesna Rivas/HypeTV/ShowBliz

– Marija, nema potrebe da me vrijeđaš, jer bih mogla i ja tebe, ali tu smo sa godinama, pa ćemo se obračunati negdje gore kada za to dođe vrijeme. Miljana je loše, ti znaš da te psihijatrijske bolesti nemaju lijeka i da će biti sve gore. Znam da krijete. Pustite je da bude sa svojim sinom. – rekla je između ostalog Vesna, pa otkrila još šokantnim detalja u vezi sa Kulićima.

Kako će Marija reagovati, ostaje da ispratimo. Sigirno joj neće biti svejedno nakon svega što je Vesna iznijela u emisiji koja će se emitovati u subotu u 19h na YT kanalu HypeTV, ali i na programu TV Hype u subotu tačno u podne, 12h.

Dalila se nije pojavila na suđenju

Pored toga, Vesna se dotakla i sukoba sa Jovanom Jeremić, ali i suđenja sa Dalilom Mujić, koja se, kako ona kaže, nije pojavila na suđenju.

Vesna Rivas/HypeTV/ShowBliz
Foto: HypeTV/ShowBliz

Pored toga, Rivasova nije poštedila ni Anđelu Đuričić, koju je podržavala, ali ju je razočarala.

U šokantnom razgovoru u emisiji ShowBliz, nezaobilazna tema bili su i svakodnevni senzacionalistički naslovi u vezi sa nestankom male Danke Ilić.

Vesna je šokirala svojim mišljenjem o tome šta ona smatra da se zapravo dogodilo.

VESNA RIVAS IZNIJELA SVOJ STAV O NESTANKU DANKE ILIĆ

– Policija zna, bar dio policije, sigurno. – rekla je ona, ubijeđena da je njena vizija tačna.

Vesna je bez dlake na jeziku govorila o “obećavanju pobjeda” u jednom rijalitiju. Iznijela je skandalozne detalje mnogobrojnih afera “iza kamere”, pa čak i nabrojala rijaliti učesnice koje su se “nabacivale” oženjenom producentu.

AFERE SA OŽENJENIM PRODUCENTOM TOKOM RIJALITIJA

– One su se takmičile za njegovu pažnju. Slađa Petrušić je flertovala kada Ružica nije bila tu. Dalila isto. Zatim Maca, pa Jelena Krunić, mada, mislim da je Jecka više iz šale, a hit mi je bio kada je Miljana Kulić počela da ga doziva. Na kraju se i Brendon zaljubiška. – rekla je Vesna u najšokantnijoj ShowBliz emisiji do sada!

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS