calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO)

U jeku razvoda s Draganom Mirković: Toni objavio fotografiu iz San Tropea, evo s kim je u društvu

Objavio: RHT
26/06/2024 10:46 PM

Milioneri u provodu

Dragana Mirković i Toni Bijelić su nedavno pokrenuli razvod nakon 24 godine života

Uživa/ Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Biznismen Toni Bijelić posljednjih dana je jako aktivan na društvenim mrežama, a sada se oglasio iz Francuske, iz San Tropea, piše Telegraf.rs.

Toni je objavio selfi sa rođakom, pa otkrio da je u pitanju milijarder, Safet Bojić.

Milioneri u provodu/ instagram
  • Slika sa prvim rođakom milijarderom u mojoj porodici – piše u opisu Tonijeve fotografije, a zatim je objavio još jednu fotografiju sa rođakom, uz opis:
  • Moj izgubljeni brat.

Podsjećamo, Dragana Mirković i Toni Bijelić su nedavno pokrenuli razvod nakon 24 godine života.

Pročitajte i: DVIJE DECENIJE OD OBNOVE STAROG MOSTA Hari Mata Hari najavljuje spektakl u Mostaru: “Mostovi i muzika spajaju ljude”.

Grad Mostar će spektakularnim koncertom Harija Mata Harija ove godine proslaviti 20. godišnjicu završetka obnove Starog mosta i 19. godišnjicu upisa Mostara na popis UNESCO-ove kulturne baštine.

Koncert je zakazan za utorak, 23.7, na platou ispod Starog mosta. Ovaj jedinstveni muzički događaj je poklon Grada Mostara svim građanima i ulaz će biti besplatan. Hari Mata Hari već decenijama puni dvorane širom region..a. Sigurno da hiljade fanova s nestrpljenjem čeka da u prelijepom gradu na Neretvi 23. jule sa Harijem zapjeva neprolazne hitove. “Lejla”, “Strah me da te volim”, “Volio bi da te ne volim”, “Lud sam za tobom”,“Svi moji drumovi”, „Starac i more“…

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba /Avaz.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS