calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kada je najbolje vrijeme za seks? Zemljotres pogodio BiH SKANDALČINA! Sofija ozvaničila vezu sa Terzom i obratila se trudnoj Milici! BRZO STIGAO ODGOVOR FIFA kaznila legendu, Eto javno kritizirao dijeljenje pravde Kažu da je slavnu pjevačicu Ozempik uništio, ne liči više na sebe (VIDEO) Sita hitno reagovala nakon šokantnih riječi upučenih njenoj sestri: Razotkrila ko je sujetan, ljubomoran… Koliko koštaju prenosive tablice u Bosni i Hercegovini? Kakva je procedura za izdavanje ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima smislila mudar plan da provjeri je li joj Jana prava drugarica? ŠEMSA SULJAKOVIĆ ŽRTVA PREVARE! Hitno se oglasila i sve upozorila na jednu stvar POLICIJA U DOMU BAKIJA ĐOGANIJA: Denserova supruga se želi UBITI! (FOTO) EKSKLUZIVNO PRVE SLIKE ALEKSANDRE BURSAĆ U VJENČANICI! Pjevačica blista u raskošnoj haljini, a evo ko je uz nju sve vrijeme (FOTO/VIDEO) “KAO KRAVU BI JE IZ**BAO!” SKANDALOZNE RIJEČI MATEJE O ANELI! Javno rekao šta bi joj radio! Da li smo sada zaista dotakli dno što se tiče rijalitija?! UŽAS! Dječak se utopio na Zlatiboru, povukla ga pumpa bazena Oružane snage podigle stepen sigurnosti: Vojnim objektima u BiH stigle prijetnje Posmrtni ostaci Diega Maradone će biti ekshumirani i premješteni! VAŽNO SAOPĆENJE ZA SVE! Počelo je ono što smo svi dugo iščekivali! Došao je taj dan! Ali morate da požurite da biste bili prvi, očekuje vas spektakl!

MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO)

Objavio: RHT
02/10/2024 9:45 AM

Milica objavila Sofijine eksplicitne fotke

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Instagram/comara

Trudnu Milicu Veličković prevario je vjerenik Borislav Terzić Terza. Javno u rijalitiju sa cimerkom Sofijom Janićijević. Zbog svega što se dogodilo, Milici je jako loše, a nedavno je zbog stresa završila u bolnici.

Milica objavila Sofijine eksplicitne fotke

Sada se oglasila putem Instagram storija, gdje je objavila gole fotografije Sofije s kojom ju je partner prevario. Na jednoj od njih Sofija u vešu leži na krevetu, dok na drugoj pozira u izazovnom izdanju držeći laptop u ustima.

Na fotografijama u donjem vešu možemo vidjeti Sofiju koja je nekoga pokušavala da zavede ovim kadrovima…

Prevarena Milica je uz fotografije napisala opis: 

“Ovo će tati sigurno da podrži ljubavi”.

Foto: Printscreen / Instagram/comara

Podsjetimo, Terzina njegova vjerenica Milica Veličković oglasila se nakon javne prevare.

– Zvanično čestitam i zahvaljujem se monstrumu što je potvrdio da je monstrum i što ga ne zanima dijete koje je u stomaku. Kako će biti i šta će biti sa njim. Stvarno sam zahvalna na rijalitiju što je za tri dana pokazao svoje lice, bez grama empatije. A bilo je toliko suza i ljubavi prema meni. Stvarno svaka čast, on je fenomen zajedno sa vjernicom koja ne podržava veze sa oženjenima. – poručila je Milica Veličković.

Na pitanje šta bi poručila sada Terzi kada bi imala priliku da ga vidi, odgovorila je sljedeće:

– Ne bih ništa i nadam se da ga neću vidjeti. U potpunoj sam nevjerici – zaključila je ona.

OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO)

Pročitajte i: OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO).

Atraktivna plavuša Sofija Janićijević predstavlja se kao manekenka i poslovna djevojka, a zapravo je u riajlitiju u kome učestvuje pokazala ono najgore. Da je ljubavnica.

Foto: Youtube/Zadrugaofficial/Instagram/menejeblam

Njoj očigledno taj nadimak ne smeta kada je nastavila vezu sa Borislavom Terzićem Terzom, uprkos činjenici da njega napolju čeka trudna vjerenica Milica Veličković.

Ipak, ono što Sofija krije jeste njena prošlost i nimalo atraktivan izgled. Mi smo došli u posjed slika, koje posljednjih dana kruže društvenim mrežama. A najveću pažnju izazvala je fotografija koja dokazuje da je Sofija radila niz estetskih korekcija na licu, kako bi izgledala atraktivno.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS