calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za nedjelju, 20. oktobar 2024: Djevicu očekuju neplanirane obaveze, Lav prilično iscrpljen, Strijelac spreman za akciju, a Vi? SKANDALOZNO! Maja otkrila sve o AFERI sa Gastozom! Hoće li ovo totalno uništiti Anđelu? OSULA DRVLJE I KAMENJE PO CRNOGORKI MILICA NAKON POROĐAJA SA BEBOM ULAZI U RIJALITI?! Procurile šokantne informacije – javnost zanijemila nakon njenog priznanja! “DOBIĆEŠ PAR ŠAMARA OD NAŠIH DRUGOVA DOLE!” Rijaliti takmičar dobiva prijetnje zbog Aneli (FOTO) Senidah doživjela neprijatnost na nastupu: Obezbjeđenje moralo reagovati ZOLA PRIPREMIO PAKAO KULIĆIMA! Miljana ni ne sluti šta njen bivši radi u Srbiji ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jani smiješno što je Fatima nervozna: Halo, čuvaj zdravlje (VIDEO) “ŠEST MJESECI SAM MOLILA ZA LJEKARA U RIJALITIJU!” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVIJEST, a oni su pravili ŠPRDNJU” Ova tri horoskopska znaka daće otkaz ove jeseni! ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM! Miona ga totalno raskrinkala! STEFAN RASKRINKAO ANĐELU: Zbog ovoga će nastati haos u rijalitiju! OTKRIO GASTOZU SVE DETALJE IZ KREVETA Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić: Cijene ski-karte biće prilagođene dostupnosti staza SKANDALČINA – Car MUVA Anitu! Procurila prepiska STANISLAV OTKRIO ISTINU O MAJINOM SILIKONU U ZADNJICI! TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO)

MILICA NAKON POROĐAJA SA BEBOM ULAZI U RIJALITI?! Procurile šokantne informacije – javnost zanijemila nakon njenog priznanja!

Objavio: RHT
19/10/2024 11:55 PM

Milica nakon porođaja ulazi u rijaliti?!

Milica nakon porođaja ulazi u rijaliti?!
Ilustracija / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je javnost upućena, najpoznatija preljuba trudne Milice Veličković, koja se desila od strane Borislava Terzića Terze sa Sofijom Janićijević, zaprepastila je cio Balkan.

Milica nakon porođaja ulazi u rijaliti?!

Tokom zajedničkog prijenosa na jednoj od društvenih mreža, bivša rijaliti učesnica Bojana Pavlović i Milica Veličković zajedno su komentarisale dešavanja na imanju.

“Uđi u rijaliti sa bebom u naručju” – bili su jedni od komentara.

– Dijete neće ni vidjeti, Sale Lux priča da sam više puta abortirala, za to će popiti tužbu – rekla je Milica.

“Milica je ispala naivna” – glasio je još neko od komentara. 

Foto: Printscreen Tiktok/yagomateus02

– Nije ona naivna, dala je šansu zbog bebe – rekla je Bojana.

– Ne mogu da shvatim da je neko toliko bezosjećajan. Ispada sad da je htio samo da ima dijete pa sa kim god. Ne ispada, nego tako jeste – dodala je Veličković. 

– Nije on bezosjećajan, samo je glup. Posjeduje samo donju glavu, nema percepciju u svojoj glavi da može nešto loše da ti se desi – nastavila je Pavlović.

Moju prošlost komentariše, a njenu ni ne zna. Rekli su mi Karić i Aleksandra to… Ima da se šlagira kad izađe – govorila je Veličković.

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO)

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO).

SVE FATIMA GLUPA A SVE POBJEĐUJEM
Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

U Sultanovij vili danas je bilo vremena i za društvene igre.

“Sve Fatima glupa, a sve pobjeđujem” – rekla je, između ostalog, Elmedinova Bosanka.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS