calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

MILICA MILŠA SE PREPOLOVILA! Glumica znatno smršala, pa objavila fotku u bikiniju, a komentari pohvale samo pljušte! (FOTO)

Objavio: RHT
09/07/2024 9:20 PM

Milica Milša se prepolovila

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milica Milša vrele ljetne dane provodi u Turskoj, gdje je odsjela u luksuznom rizortu zajedno sa svojim suprugom scenaristom Žarkom Jokanovićem. Bračni par uživa svim čulima, a koliko se dobro provode u ovom dijelu raja, Milša je pokazala na društvenim mrežama. Ipak, prvo što upada u oči jeste vitka linija poznate glumice.

Milica je najprije podijelila video-snimak iz rizorta u kojem je odsjela, a u kom se nalazi prostrani bazen u kojem uživa u toplim ljetnim danima. Ono što je mnoge oduševilo jeste to što je bazen potpuno orkužen zelenilom, a pjevačica je sama uživala i opuštala se, dok ju je suprug Žarko Jokanović snimao.

Milica Milša se prepolovila

U narednoj objavi na njenom Instagramu glumica pozira u kupaćem kostimu, pa ne može da se ne primijeti da je Milša poprilično smršala.

– Milina – napisala je Milica u opisu fotografije, koja je pokrenula lavinu komentara i pohvala na račun fizičkog izgleda.

Čitajte i Asmin Durdžić žestoko izvrijeđao Jelenu Marinković! Otkrio strašne stvari!

Haos oko Jelene Marinković i Ivana Marinkovića ne prestaje, nakon što je ona priznala da je prevarila muža sa Urošem Rajačićem.

Asmin žestoko izvrijeđao Jelenu

Brojni rijaliti učesnici javno su izgovorili svoje mišljenje o pomenutoj temi, a sada se oglasio i Asmin Durdžić.

– Kad sam govorio da je Jelena orgijala sa mojim prijateljima, dok me je gospodin Marinković pljuvao, nije vjerovao!! Sad zna da nisam lagao i da se i u teretani nabijala – bio je brutalan Asmin.

Inače, prethodnih dana je skandal zbog odnosa udate Jelene Marinković sa Urošem Rajačićem u centru pažnje. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS