calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

MILICA ISPLANIRALA ZAJEDNIČKI ŽIVOT, A ON NI DA ČUJE! ,,Imali bi blizance, kupili bi vikendicu na Adi Bojani”

Objavio: RHT
23/09/2022 4:30 PM

Milica Veselinović popričala je sa Miljanom Vračevićem na temu Marko Marković, te ispričala kako bi izgledao njihov zajednički život.

Foto: ata Images

Veselinovićka ne može nikako Markovića da izbaci iz svojih misli i svoje glave. Nedavno je izjavila kako želi da se distancira od njega, ali po svemu sudeći to distanciranje neće dugo trajati, jer zgodnog Crnogorca ne uspeva da precrta tek tako.

Naime ona je poput većine zadrugarki bacila oko na Marka Markovića, koji važi za najlepšeg i najzgodnijeg zadrugara i koji je za kratko vreme zaludeo mnoge devojke. Milica pokušava na sve načine da osvoji srce zgodnog Crnogorca, te je Miljanu ispričala kako bi izgledao njihov život.

– To bi izgledalo ovako. Živeli bismo u Podgorici, on bi ujutru trenirao, ja bih spremila doručak, imali bi dva sina i to blizance. Kupili bismo vikendicu na Adi Bojani. Imam devera, koji je stariji od njega, to sam saznala (smeh). Živeli bi svi zajedno i dever i roditelji i mi sa decom. Svaki dan bi se spustili do Ade Bojane i šetali svaki dan pored obale mora. Ovo je san snova! Kao iz bajke – rekla je Veselinovićeva.

Podsetimo Milica Veselinović je jedna od najmlađih učesnica u Zadruzi 6, a u prošloj sezoni Zadruge ostala je upamćena po vezi sa Mensurom Ajdarpašićem sa kojim je raskinula još za vreme rijalitija.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS