calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima

MILICA DABOVIĆ: “Voli vas riba ispod proseka” NIKAD VRELIJE FOTKE! ZAPALILE SVE! (FOTO)

Objavio: RHT
04/01/2023 6:00 PM

Milici Dabović, bivša košarkašica prethodno je šokirala javnost kada je otvorila sajt za odrasle sa eksplicitnim fotografijama, a sada je objavila još provokativnije slike na ovoj platformi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dabović je počela da privlači pažnju pozirajući u donjem vešu u izazovnom izdanju, a sada je pokazala skoro sve sa novim setom golih slika.

Na fotografijama koje se uveliko šeruju na socijalnim mrežma se vidi kako nekadašnja košarkašica provocira.

Na jednoj se grudima naslonila na visoku stolicu i raširila noge, a na drugoj je zategla tanga gaćice dok rukama drži bujno poprsje.

Podsetimo, Milica je od starta bila na meti kritika jer golišave i “bezobrazne” fotografije postavlja em na društvene mreže em na aplikaciji Onli fans.

Ona se čak jedno vreme i povukla sa njih, ali je potom odlučila da se ne obazire na te kritike jer, kako je napisala, ne živi od njih i ne plaćaju račune.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS