calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

MILICA DABOVIĆ U VELIKOJ PANICI ZBOG HAKERA: Plaši se da će joj uništiti biznis!

Objavio: RHT
30/11/2022 10:30 AM

Evo koji je razlog

Foto: Printscreen Instagram

Bivša košarkašica Milica Dabović našla se u problemu, nakon samo mesec dana od otvaranja profila na sajtu za odrasle.

Naime, ona je za samo pola meseca objavljivanja svojih smelih fotografija i video snimaka zaradila oko 60.000 dolara, a sada je u velikoj panici da te fotografije i snimci sa njenim partnerom ne izađu u javnost.

Foto: Instagram/PRINTSCREEN

Kako mediji saznaju od dobro informisanog izvora, Milica se požalila drugarici da je u panici da joj neko ne hakuje telefon i objavi sve u javnost jer bi joj to uništilo biznis.

Foto: Printscreen Instagram

– Milica obožava da se gola snima u se*si pozama i akcijama koje ima. I sama, ali i sa svojim dečkom, koji obožava da gleda njene snimke i fotke. Ona je odlučila da na svom Onli fansu kači provokativne slike, koje su na granici s po*no-sadržajem, i da ne otkriva baš sve, kao neke njene koleginice. Sada je u strahu da se sav taj eksplicitni sadržaj ne pojavi u javnosti, jer će joj to pokvariti poslovne planove i napraviti ogromne gubitke. To znači da ona više ne bi mogla toliko da zarađuje od mesečnih pretplata, što ona nikako ne želi, jer joj je to za sada glavni izvor prihoda. Ubeđena je da neko želi da joj hakuje telefon ili da je neko to već uradio, jer su joj pre nekoliko dana stigli čudni mejlovi i poruke, pa sad pokušava da reši taj problem – završava izvor za Kurir.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS