calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor

MILICA DABOVIĆ OBJAVILA PROVOKATIVNE FOTKE! Zbog ovog detalja muškarci ne skidaju pogled sa njene pozadine

Objavio: RHT
21/07/2024 7:30 PM

Milica Dabović ponovo provocira

Foto: ATAImages

Bivša kapitenka košarkaške reprezentacije Srbije, Milica Dabović, pozirala je na plaži u provokativnim pozama.

Milica Dabović ovog ljeta odmara u Crnoj Gori, na Adi Bojani, odakle svakodnevno objavljuje eksplicitne fotografije u bikiniju.

Bivša košarkašica uživa da provocira, a posljednjom objavom otišla je korak dalje, i time malo koga ostavila ravnodušnium

Ona je pozirala na ljuljašci, u provokativnim pozama, a na sebi je imala minijaturni kupaći u vidu tračica u zelenoj boji.

Milica Dabović eksplicitno pozirala, pa pokazala pozadinu!

photo:printscreen/instagram/stefanovamama13

Nedavno je Milica iznijela šokantne detalje iz svog privatnog života.

– Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, voljela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam željela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog djeteta, ali u tome nisam uspjela. Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim – priča i dodaje:

– Iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dvije ruke i dvije noge a igrao si samo košarku i npravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam – rekla je Milica Dabović svojevremeno u jednoj emisiji, pa nastavila da šokira:

– A imaš i to, ako im ne daš prvi put on će otići i i naći će drugu. Naći će nekog gdje će da se isprazni – dodala je Dabovićeva.

Čitajte i Marija Šerifović pokazala polubrata! Malo ko zna da se i on bavi muzikom: Evo kako izgleda

Marija Šerifović je uživala na odmoru u Španiji sa svojom majkom i sinom, a pažnju je privuklo i to što se na snimku pojavio i njen polubrat Danijel Pavlović.

Danijel se davno povukao iz javnosti, no Marija ga je ipak snimila za svoj novi vlog koji je objavila na YouTubeu.

– Neću da se snimam, oslobodi me pritiska – rekao je Danijel, na šta je Marija odgovorila: “On više ne želi da bude poznata ličnost”.

Mnogi njeni fanovi su u komentarima naveli da su se obradovali što napokon vide Danijela.

“Tačno vam je Danijel falio da bude kompletni cirkus”, “Toliko spontani i normalni. Konačno i brat u vlogu. Mario i njegove krofne od nogu. Verka kao svaka baka/nana… Imam i ja jednu koja ne da unuci da zaplače” – neki su od komentara.

Snimak pogledate OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS