calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla!

MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura

Objavio: RHT
06/07/2024 3:00 PM

Mile Kitić šokirao priznanjem

Pjevač Mile Kitić otkrio je jednom prilikom kada je izgubio nevinost, pa izjavom ostavio mnoge u čudu.

Mile Kitić šokirao priznanjem/Foto: instagram

Kitić nerijetko šokira svojim izjavama, a nedavno je progovorio o svojoj intimi.

  • S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pjevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dijete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Poslije mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love – šokirao je jednom prilikom Mile Kitić, prenose domaći mediji.

“Imam ljubavnicu”


Pjevač se nikada nije libio da prizna da je supruzi bio nevjeran, te je jednom prilikom otkrio i da u tom momentu ima ljubavnicu.

Ne postoji grad gdje nisam imao djevojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam – rekao je Kitić, pa otkrio i najdublje tajne svojih kolega o kojima se do tada nije javno govorilo.

Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne “izlete”. Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide ljepu ženu, pa što ne bi. Te žene su “usputne stanice – rekao je on u emisiji “Premijera”.

Čitajte i JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata!

Pisali smo o tome da je Saša Mirković sa ponosom objavio raspored nastupa koje je zajedno sa Aleksandrom Vuksanovićem zakazao za naredni period.

Na svojim društvenim mrežama istakao je da je Aca Lukas ponovo nadmašio svoje kolege zakazujući ubjedljivo najviše nastupa tokom ljetnje sezone, te da jedva ima slobodne dane tokom ljeta.

Sada je Vuksanović potvrdio da je jedan on najpopularnijih muzičkih zvijezda na Balkanu.

Naime, još jednom je napravio žurku za pamećenje u dubke punom klubu u Bosni i Hercegovini.

Detaljnije čitajte OVDJE

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS