calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI!

Mile Kitić i Sandra Afrika ponovo zajedno nakon 15 godina

Objavio: RHT
01/05/2023 10:53 AM

Proteklog vikenda na jednoj svadbi u Njemačkoj pjevali su nekadašnji saradnici Mile Kitić i Sandra Afrika, koji dugo nisu bili u dobrim odnosima. Sandra ga je nekada pratila na nastupima kao plesačica, da bi potom počela muzičku karijeru. Na TikToku je sad osvanuo snimak na kojem se vidi da Sandra i Mile sjede za istim stolom i ne razgovaraju, dok pjevač gleda u njenom pravcu.

Ovo je prvi put da su se njih dvoje sreli nakon 15 godina, a po svemu sudeći nisu bili raspoloženi da rasčiste račune.

Podsjetimo, špekuliralo se da je Sandra kod Mileta dobila otkaz jer ju je njegova supruga Marta Savić “otjerala” i počupala joj nadogradnju, što je Afrika vrlo brzo demantovala. Ipak, Sandra i Mile se nisu rastali u dobrim odnosima, a pjevačica je svojevremeno otkrila koji njegov gest ju je posebno povrijedio.

Mile Kitić i Sandra Afrika / Foto: PrintScreen

– Ja sam samo bila uvrijeđena na tom početku kad on meni nije pomogao u tome nekom smislu. Meni nije trebala finansijska pomoć, niti ništa tome slično, nego prosto da me najavi kod Marine Tucaković, pošto je ona meni pisala pjesmu “Afrika”, a oni su bili super tada, da me najavi samo, da je zove i da kaže da ću ja da dođem i da želim pjesmu. Prosto je lakše. To je pet minuta razgovora i sto dinara kredita, ali to nisam dobila, tako da sam se jedino na to naljutila – objasnila je pjevačica svojevremeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS