calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri!

MILAN MILOŠEVIĆ POKRADEN NA PLAŽI U CRNOJ GORI: Ne zna šta ga je snašlo!

Objavio: RHT
20/07/2023 5:00 PM

Voditelj Milan Milošević trenutno odmara na moru u Crnoj Gori, a tamo je doživio neprijatnost – pokraden je na plaži.

-Milan svaki dan ide na tu istu plažu, jer nema gužve, pa može da uživa i da se opusti. Nakon mjesec dana mirnog ljetovanja, on je doživio nervni slom. Milan i drugarica koja je bila sa njim uzeli su dvije ležaljke na kojima su ostavili stvari dok su se brčkali u moru. On je sve vrijeme gledao u pravcu ležaljki i sve je bilo kako treba, međutim, lopovi su iskoristili trenutak nepažnje i kada je Milan sa drugaricom krenuo pod tuš, izvukli su novčanik iz njegove torbe. Milan to nije odmah primijetio, već u momentu kad je naručio kafu i htio da plati račun. Digao je uzbunu, počeli su da traže novčanik oko ležaljki, ali su ubrzo shvatili da je pokraden. Nije imao mnogo para, jer ne nosi sve sa sobom, ali sva dokumenta su mu bilu u novčaniku – govori izvor za “Star”, a ove navode je potvrdio i sam voditelj.

– Nisam nosio sav navac na plažu, nije bilo mnogo para, ali sva su mi dokumenta, od lične karte, do vozačke bila u novčaniku. Stvarno se nisam nadao da će me pokrasti i da to urade u roku od pet minuta, koliko nisam gledao u pravcu ležaljke. Briga me za novac, samo molim tog ko je uzeo novčanik da mi vrati dokumenta, neka ostavi negdje, baš su peripetije da vadim sve opet – izjavio je Milan Milošević.

(Puls)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS