calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Sarajevu osvanuli plakati koji veličaju bivšu SFRJ i jugoslovenski identitet: “Ima nas” HITNO OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA NAKON KRIVIČNE PRIJAVE STRUČNJACI UPOZORAVAJU: Građani Republike Srpske brige i strahove rješavaju lijekovima ANITA ŽESTOKO POTKAČILA MATORU! Najveća životna greška Na Olimpijskim igrama 2024. danas nastupaju Lana Pudar i Aleksandra Samardžić: SRETNO NAŠE DAME Dnevni horoskop za srijedu, 31. juli 2024: Ovnovi buntovni zbog autoriteta, Lavovi sve lako osvajaju, Škorpije podložne nesporazumima Snimak iz vrtića koji je oduševio svijet: Mali ljudi HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara” “NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) Detalji tragedije kod Livna: Stariji brat (24), pokušavao SPASITI MLAĐEG (18), te se utopio, drugom se BORE ZA ŽIVOT VELIČANJE VELIKE ALBANIJE! Zbog izjave pjevačicu razapinju na društvenim mrežama Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DJECE!” Ispovijest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!” Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene”

MICA IZ NIŠA SE UDALA ZA BOGATOG KAZAHSTANCA: Luksuz na sve strane, rodila mu je čak četvoro dece i obožava da joj kupuje OVO

Objavio: RHT
17/01/2023 6:00 PM

Srpkinja Milica “Polskaja” postala je poznata po svom luksuznom životu koji deli sa svojim misterioznim Kazahstanskim suprugom. Ona i njen suprug žive u Amatiji i imaju četvoro dece – Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Foto: Printscreen Instagram

Milica je aktivna na društvenim mrežama, gde redovno pratioce izveštava o svom luksuznom životu, iako se njen suprug još uvek krije iza anonimnosti. Ona je ranije izjavila da joj nije prioritet otkriti njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom.

“Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom”, rekla je Polskaja.

– Ranije sam volela da za poklon dobijam cipele, a sada je situacija drugačija. Nakit je uvek moj izbor – iskreno je rekla blogerka, koja se pored primarnog zanimanja bavi i dizajnom.

Pored svog blogerskog posla, Milica se bavi i dizajnom, a mnogi je kritikuju zbog preteranih plastičnih operacija. Ona tvrdi da ima dobru genetiku i da se trudi da se kontroliše i vežba kako bi uvek izgledala dobro.

“Imam dobru genetiku koju sam povukla na oca, tako da je to već pola posla. Druga polovina je samokontrola i vežbanje dva puta nedeljno kako bih uvek sjajno izgledala. Ne postoji velika tajna. Ružni komentari da izgledam plastično zaista ne mogu da me uvrede”, rekla je.

Iako mnogi smatraju da Milica živi život iz bajke, ona tvrdi da živi sasvim običnim životom i da nije osetila da se transformisala zbog svog životnog stila.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS