calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO)

MENSUR I STANISLAV OČI U OČI! Napravili haos u RINGU

Objavio: RHT
26/10/2024 9:30 PM

MENSUR I STANISLAV OČI U OČI

Stanislav Krofak i Mensur Ajdarpašić ponovo su izazvali lavinu komentara.

MENSUR I STANISLAV OČI U OČI

Foto: Instagram

Fitnes trener Mensur Ajdarpašić i MMA borac Stanislav Krofak ponovo su privukli pažnju javnosti. Ovog puta svojim prijateljskim mečem u ringu.

MENSUR I STANISLAV OČI U OČI

Ova dva bivša takmičara rijalitija su svoj susret objavili na Instagramu, gdje su izazvali lavinu komentara na račun njihovih izvajanih tijela.

Mensur Ajdarpašić i Stanislav Krofak su odlučili da svoj sportski duh pokažu kroz prijateljski meč u ringu. To je izazvalo veliku pažnju njihovih pratilaca na društvenim mrežama.

Ovaj neobični borilački događaj je izazvao mnogo interesovanja među ljubiteljima fitnesa i borilačkih vještina, koji su sa nestrpljenjem pratili najave i pripreme.

Nakon objave snimaka i fotografija sa njihovog meča, komentari na račun izgleda i formi njih obojice su se nizali. Mnogi su izražavali divljenje za njihovu fizičku spremnost i borilačko umijeće. Drugi su isticali koliko je inspirativno vidjeti ljude koji njeguju zdrav način života i posvećeni su svom tijelu.

Fitnes i borilačke vještine u centar pažnje

Ovaj meč je još jednom stavio fitnes i borilačke vještine u centar pažnje, pokazujući koliko su ovi sportovi popularni među mladima. Ali, i starijim generacijama. Mensur Ajdarpašić i Stanislav Krofak su svojim primijerom inspirisali mnoge ljude da se posvete aktivnom načinu života i njegovanju sopstvenog tijela.

Prijateljski meč između Mensura Ajdarpašića i Stanislava Krofaka je bio više od običnog sportskog susreta. On je bio inspiracija mnogima da se posvete svom fizičkom zdravlju i da njeguju ljubav prema sportu. Njihova hrabrost i predanost su pokazali da je sport nešto što može okupiti ljude i inspirisati ih na pozitivne promjene u životu.

Pročitajte i: ANELI UNIŠTILA ANĐELU! Otkrila ISTINU o njoj – javnost šokirana!

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS