calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…”

Objavio: RHT
01/09/2024 6:00 PM

Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA

Nastao je veliki haos poslije koncerta Bjelog dugmeta u Splitu.

Foto Antonio Ahel/ATAImages

Alen Islamović na bini je izveo hit “Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo” koji je izazvao buru među narodom.

Oglasili su se iz Udruženja zagrebačkih dragovoljaca “branitelja Vukovara” i tražili su da se Alen proglasi nepoželjnom osobom u Hrvatskoj.

Sada su mediji iz regije stupili u kontakt sa menadžerom čuvene grupe, Adisom Gojakom.

Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA

“U pjesmi nema ništa uvrijedljivo da bi nekog povrijedilo. Cijeli dizajn koji prati njeno izvođenje za našu turneju je radila kuća iz Zagreba. Možda nekom smetaju simboli Jugoslavije. Ta pjesma se pjeva svuda u Hrvatskoj. Izveli smo prije nekoliko dana u Puli. U Splitu su je svi pjevali, bilo je 15.000 ljudi“, izjavio je menadžer grupe.

“Alenova supruga je iz Hrvatske, a i otac Gorana Bregovića, koji je autor ove sporne pjesme. Ona je i nastala u Splitu, a Goran ju je napisao u stanu svog oca”, dodao je Adis Gojak.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Islamović je inače hrvatski državljanin i njemu ulazak u pomenutu zemlju, nije moguće zabraniti, navodi dalje Kurir.

Sa druge strane, kako prenosi Dnevnik.hr, gorepomenuto udruženje – osim toga što traže kaznu za pjevača, pričali su o komunizmu.

Komunizam je zločinački režim odgovoran za patnje, masovna mučenja i ubistvo miliona ljudi, a njegov zločinački simbol krvava petokraka koju su bezočno promovisali i ‘častili’ usred Splita Alen Islamović i drugovi. Skladno svemu gore navedenom tražimo pokretanje istrage i kažnjavanje svih odgovornih – napisala je Gregurić, prenosi “Dnevnik.hr”.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS