calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Milan Kalinić: Nemam šta da krijem, ja sam prevaren i uništen Elmedin opet grmi: Pojma ti nemaš Jano, ovako se radi i sprema! LAKO JE PAMETOVAT, TREBA IZ LAKTA! Gastozaova sestra opisuje njihov život i koga je najviše volio! Zatvor, pa rijaliti puno u jednoj godini MILICA SE OBRAĆA TERZI: Molim te, nikad više da moje ime nisi pomenuo! PODIJELILI IMOVINU?! Haris i Melina OČI U OČI nakon ŠEST MJESECI? Iva Grgurić: Produkcija te tjera na najgore! Janjuš me je uvijek želio! Aneli je moj fan! Sha je bruka SKANDALOZNI IZAZOV! Slađa Lazić imitirala Anđelu Đuričić DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka? Sve na dlanu glamura Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju

MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO)

Objavio: RHT
30/09/2024 2:00 PM

MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! EKSKLUZIVNO HYPE  TV! (FOTO)

Foto: Hype TV

Haris Džinović razveo se od supruge Meline Džinović 28. marta ove godine, a sudski spor oko podjele imovine i dalje traje. Pjevač i njegova bivša žena su se danas u prijepodnevnim satima pojavili u sudnici kako bi nastavili proces borbe za vilu na Dedinju.

Naime, mediji su ranije danas prenijeli da se Melina nije pojavila na ročištu. Ali po svemu sudeći, to nije tačno, jer se ekipa Hype TV našla na licu mjesta i uslikala je kako izlazi iz sudnice, ali nije htjela da daje izjave za medije.

MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO)

Haris Džinović je bio vidno neraspoložen nakon što je napustio sudnici. Te se može zaključiti da nije bio zadovoljan onim što se desilo unutra.

Po Melinu je došao crni automobil koji ju je odveo u nepoznatom pravcu, dok je po Harisa došao sin Kan, po svemu sudeći, jer, kako je poznato, podržava oca od samog početka!

Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH

Pročitajte i: Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH.

Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i Foto: Avaz.ba

U prodaju je puštena fudbalska videoigra EA FC 25, koja je najnovije izdanje FIFA-e.

U okviru ove igrice nalazi se 58 fudbalera iz BiH, ali i dvije fudbalerke.

Oni su podijeljeni u kategorije od zlatnog, kao najbolje kategorije, preko srebrenih i bronzanih kao najlošijih.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje

Pročitajte i: Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje.

Pjanić se družio s navijačima CSKA Foto: Avaz.ba

Miralem Pjanić, bivši reprezentativac BiH, potpisao je ugovor s moskovskim CSKA, a danas je gostovao i na utakmici 10. kola ovog tima. 

Pjanić se nije našao među igračima u sastavu, a utakmicu je posmatrao s tribina. 

Prilikom dolaska na VEB Arenu u Moskvi, dočekali su ga brojni navijači s kojima se fotografisao. 

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS