calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija…

Melina Džinović kupila stan! Luksuz u Beogradu, djeca ostala da žive sa Harisom

Objavio: RHT
07/03/2024 7:20 PM

Melina Džinović kupila stan!

Foto: Pixsell/Antonio Ahel

Foto: Pixsell/Antonio Ahel

Naime, ona je kupila stan u elitnom dijelu Beograda u kojem živi sama, a djeca su ostala da žive s Harisom u vili na Senjaku. Pjevač je ranije naveo kako je razvod teško pao njihovoj kćerki Melini i sinu Kanu iako su odrasli.

Melina Džinović kupila stan!

“Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž posljednji sazna. Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom”, dodao je.

Kao što je poznato, Haris se 2021. s porodicom uselio u vilu na Senjaku. Njena gradnja je počela 2017. godine, a u nju je uložio otprilike dva miliona eura.

“Stalno mijenjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer ni statičar. Ne čitam nacrt ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: ‘Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši.’ To su sasvim normalne promjene tokom gradnje, ne razumijem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inžinjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih”, kazao je ranije.

BONUS VIDEO:

klix.ba/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS